empty road

Här har det varit väldigt tyst!

Har nu under vinterlovet inte orkat göra annat än att fira jul och mysa runt, har även gått och släpat på en ruskig förkyldning så att blogga har inte varit prioritering nummer ett.

Men, kära vänner, nu är det dags att fira!

För precis en vecka vid denna tiden så skrev jag körkortsprovet och fick hela 63/65!! För att vara godkänd var man tvungen att ha över 52/65 så jag hade ganska gott med marginal.

Och idag, efter en orolig sömn på 4 timmar så var det dags för uppkörning. Har aldrig varit så nära på att spy ut över ratten förut, men det var inte nådigt så nervös jag var. Att det regnade och var en hel del trafik ute på vägen gjorde ju inte saken bättre heller direkt....

Jag klarade det.

Nu har jag äntligen mitt efterlängtade körkort!! Det känns så himla skönt att det är klart, kan inte ens förklara lättnaden... När jag skulle köra tillbaka körskolans bil så satt jag där inne, helt ensam och kände mig sjukt mäktig.

Så, är det någon som behöver chaufför, ni vet vem ni ska ringa....


2 0 1 1 1 2 1 2

Hej!

Det är såå jäkla skönt att vakna upp och veta att man har studiedag. En smula värre blir det dock när man måste inse att dagen behöver spenderas med att plugga fysik, men det får väl gå an.

Om några timmar avbryts dock pluggandet och jag tar tåget ner till Göteborg! Först blir det lite julshopping och en tur till Eriks skola innan det är dags för möte på Scandinavium inför Göteborg Horse show 2012!

Jag ska nämligen jobba nere i stallen under tävlingarna och det är dags att börja planera redan nu. Ska bli så roligt att få jobba så nära världens bästa hästar och ryttare, februari får gärna komma redan nu! hahaha...

Bilder från tidigare år av GHS då jag vart där som publik

 

 This liberation is seemingly rare
Hej hopp!

Har nu betat av ytterligare ett Nationellt prov så kände att det var dags att skriva något här också. Är äntligen klar med både MatteD och KemiB och är klar med 2 NP i SvenskaB så nu går det med stormsteg mot studenten!

Var ute hos hästen en sväng i fredags och körde ett pass i ridhuset. Vi var inte riktigt sams, men med tanke på vilka ovänner vi var i måndags så gick det tusenfalls bättre ändå. Han är inte helt på topp, men vi får jobba tillsammans på att försöka lösa våra problem.

Helgen har spenderats på den årliga julmarknaden nere på stan och hemma där batterierna laddats. Imorgon är skolorna stängda och Göteborg står på schemat för julklappsshopping samt möte på Scandinavium.

Until next time,

Hahahah.... Det är tur man har vänner med hjärna......... Menade såklart SvenskaB och inte SvenskaC som jag tidigare skrev... Thaaank you Empower!

haters gonna hate

 

Så otrolig stark video.

 

Har du inte sett den redan, se den.

Blir dock helt flyförbannad när jag läser kommentarerna. Vad är det för fega jävla råttor som gömmer sig bakom en datorskärm och skriver elaka och nedsättande saker till ett klipp likt det här? Det är så vidrigt elakt att jag blir totalt mordisk. Om man inte kan säga något konstruktivt eller vänlig, knip käft då.


d y s p e p s i . u l c u s

Har gått och införskaffat mig kraftig magkatarr med förutsättningar att utvecklas till ett magsår så ifall det inte är det högsta tempot här inne så vet ni varför. Har i alla fall fått medicin utskriven och även en uppmaning om vilka symtom jag ska kika efter så jag inte utvecklar ett ordentligt magsår, sånt är tydligen inte att leka med.

Var ute en sväng i stallet igår för att rasta lille Preston och hade redigt ont i magen när jag var där. Men så frågade en stallkompis om jag ville hänga på en sväng ut i mörkret. Sagt och gjort, på med alla reflexer, pannlampa och ut i den kolsvarta kvällen.

Det var totalt vindstilla, stjärnklart utan ett enda moln och bara några få minusgrader. Hästarna skötte sig bättre än vad de gjort på länge, och vi kunde alla bara njuta av fulla drag. Har inte mått så bra som jag gjorde då på länge.

Ska nu ut till Stridsberg för att göra det årliga julbaket i dagens regn- och vindrusk. En bra helg!

RSS 2.0