d r o v e r

Alltså, det är sjukt vad mycket som blev avbockat från "MUST DO"-listan igår.

Redan klockan 9 satt vi i bilen och styrde mot dagens första stopp, Tre Hästar. In där och köpa nya ridstövlar på rekordtid! Efter 20 minuter satt vi i bilen igen med ett par Mountain Horse Firenze i bagaget.

Strax efter klockan 11 var vi framme i Göteborg, parkerade och sprang in till Kungsportsplatsen för att köpa balklänning. 20 minuter senare var balklänningen köpt och vi tog en snabb lunch.

Sen, bort till bilen och ut ur Göteborg för att köra mot Halmstad och sjukhuset där min mamma skulle träffa en läkare. 14,17 var vi där, 14,55 åkte vi därifrån.

Nästa stopp på vägen var Ullared, där vi i en timme slogs med vilda tanter, uttråkade män och hysteriska barn. Efter 50 (!!!) minuter i kassakö kunde vi gasa bort från parkeringen och befann oss igen påväg norrut. Skulle plocka upp min bror och en vän till honom utanför Göteborg och efter att varit vilse på små uschliga vägar, kunde vi plocka upp dem 2,5 timmar efter att vi lämnat Ullared.

Vid 21 var vi äntligen hemma, köpte pizza och somnade framför Tintin.

Många timmar bakom ratten blev det, många tusenlappar spenderande men en mycket trevlig dag måste jag säga.

s t u d i e r n a

Har sjukt mycket nu ett tag, vet inte ens vart jag ska börja... Mobilen har dött, datorn ligger så nära avgrunden det går och jag går runt ständigt med lite snorig näsa, hosta och ont i halsen. Inte kul när det samtidigt finns ett ton med plugg och prov framöver.
sjukt häftig bild tagen av Hubble-teleskopet, älskar den!!


Roligare nyheter kommer däremot snart, i ett eget inlägg. Tills dess, hare bäst!

naughty

Var ett tag sedan något skrevs här, men har för mig egen skull bestämt mig för att komma igång igen. Det är ju verkligen vråroligt att gå tillbaka i arkivet och läsa sådant som jag skrev om för länge sen. Och just nu lever jag i en speciell tid, sista få månaderna i skolan och det är så mycket som snurrar runt.
Så, här kommer lite bilder från tiden som varit.

Spenderat många timmar i stallet


Och många timmar i sadeln på den finaste Preston


Förberett båten för havet och sommaren (den blåa)


Gratulerat fina vänner som fyllt hela 19 år


Njutit av solen och värmen


Umgåtts med många fina vänner och delat massor med skratt
Nu måste jag skutta in i bilen och rusa iväg mot stallet, så för tillfället får detta räcka.

Ha en fin fortsatt dag!

RSS 2.0