Zombie

Nu kan jag äntligen känna mig trygg igen! Boken har kommit... Vänner, här har vi The Zombie Survival Guide, complete protection from the living dead.
.



diktarN

Funderar på att skriva en dikt, det enda som hindrar är min gikt. 
Det ömmar och bultar, mitt hjärta det pumpar. 
Torsdag betyder redovisa, men allt jag har är denna visa. 
Nu pumpar mitt hjärta ej, för dikta har blivit min grej
.
Peace out!

GÄSTBLOGG

Tjatja Sofias blogg :D
.
hon sitter och bajsar på toaletten, nejdå hon sitter här brevid mig hihihihih. vi ska ha matte nu, plugga som fan!!! yeye.
.
ludde sitter neranför och skrattar tror han är varm och han har blond bakotslickat hår, braaaaat! 
.
de va allt för mig tack och hej. PUSSSSSS på alla er som går in och kollar på min bloggg NU!
http://emeliealdegren.blogg.se

blonde moment x2

Hahah igår hade jag inte en av mina smartaste dagar....
.
Min moppe gick ju sönder natten till söndag uppe hos Johanna så jag parkerade den vid en parkering vid slutet av hennes gata och åkte hem med mammataxin.
.
Så igår skulle pappa o jag kolla på den och försöka få igång den så svängde vi in på gatan men moppen stod inte på parkeringen! Min älskade lilla söndriga moppe hade blivit stulen! :(( Pappa tyckte att vi skulle köra in till Johannas hus för att se om den kanske stod där någonstans o blivit flyttad så vi körde in på gatan. Och körde...Och körde... Och körde... Johannas hus var inte där....vi var på fel gata.... HAHHA
.
Så ut på stora vägen igen och ta nästa gata in och ajjemen, där fanns både moppe och Johannas hus, där de alltid stått. 
.
Sen skulle pappa försöka få igång min söndriga moppe. En kick och VROOOM. Den funkade. Tydligen så är det jag som alltid dränker moppen i bensin när jag startar med full gas hehe... :P
.

it's a beautiful monday morning

*gäääääääääääsp*
.
Har precis, precis vaknat i soffan som jag igår kväll bestämde mig för att sova i...hahah varför vet jag inte riktigt men det kändes bra... :P Våra soffor är obehagligt behagliga, inte bra! 
.
Nu, skola!

1:a advent

.
Mina gudars troll, det är banne mig snart jul! Och Sofia har inte köpt en enda julklapp än...ajja bajja! Nästa lördag blir det julshopping i Göteborg!
.
Idag har jag hunnit med massa mys; sovmorgon, julmarknad, glögg, lussekattssbak, sushi och film, phuu det gäller att ligga i alltså.
.
Nu var planen att se klart Troja sen blir det sängen, skola i morgon sörru! 

oj oj oj

Ni skulle bara veta vad gott det var med 3 meter godis och några chokladpuffgrejjer ♥♥♥♥♥♥

Kom iallafall nyss hem från Johanna där vi snackade lite mys och kollade på film, tjejkväll i kvadrat. Och hon bjöd på GLÖGG! Då blir det inte bättre liksom.

Sen failade min moppe, igen, så jag fick ringa o väcka lilla mor min som fick hoppa in i racerbilen och hämta upp mig. Nu tänkte jag natta mig själv, trött som tusan!

God natt!! ♥

dabarud

Vilka är ni torrfiskar som inte kommenterar egentligen ? haha man blir ju nyfiken på vilka som läser! :P

Trevlig lördagskväll på er iallafall, nu drar jag till Johanna och bryter mitt godisförbud! (jag klarade iaf längre än emelie ;))))

paniiiiik

glöggen är slut, min moped är sönder, MITT LIV ÄR ÖVER!!
Men jag hittade iallafall en jäkligt fräck puffra när jag skulle leta efter något att skjuta mig med 

soffiproppi

Pappa sa idag att han tyckte jag såg stilig ut. Huh? 
.
Med hår som ett lejon, ett par svarta tights, ett långt beight linne och ett brun hoodie. Jag tar det som en komplimang.
.
Loggar in på mailen och ser att någon har skickat ett mail och vill veta vad kliniken heter som gjorde mina läppar på. ÄNNU MERA HUH!?
.
Asså sorry, men mina läppar var så dyra att fylla/förstora/göra /whatever att ni nu får betala för att de dem!
.
puss o godnatt! ♥

ska vi plocka körsbär i min trädgård?

hahahahha

ett liv utan knän

Vad är priset för 30 minuter barfota på ett löpband?
.
2 svullna, varma och ömma knän. Det är sicko, jag kan inte gå runt utan skor utan att få ont...

biobiobio :D

hahahah ord är överdrivna...
.
.
*duns*
tror jag hörde emelie ramla av stolen.... hahahahhah :D

gooooood morgon!

Uppe på benen och redo för en lång dag efter bara 4 timmar sömn, känns jävligt bra. Jäkla skit att det är så himla enkelt att skriva på arbetet under nattid, men inte under dagen? Kan seriöst skriva 2000 ord på typ en halvtimme under natten, men typ 50 under en hel dag, fail?

kramis

Idag har varit en sån där go dag, bra humör hela dagen och massor med roligt trots matteprov. Nu ska jag ner och sätta mig i soffan med Mac:en och ta ett glas glögg, skriva på lite psykologi och bara mysa. ♥



Haha, jag älskar små barn ♥

BBC news

Tjolahopp, så var de skola igen. Har hela förmiddagen haft studiepass då jag jobbat på min och Peters powerpoint och skrattat väldigt mycket haha :D Se bara bilden under ;)
.
Fick tillbaka ett "provnationelltprov" och fick 45/50, kändes bra :D Nu, lyssna klart på BBC news och sedan skriva om djurslakt och Beckhams astma som nyheterna handlar om.
.
Peter ♥ Rasmuella hahahha (med Sofie i mitten haha)
.
.

blubb

Åh, somnade i soffan förut när jag pluggade matte, lyckat! Är så sjukt seg nu så jag var tvungen att baka muffins för att piggna till. Nu står de i ugnen och jag ska återgå till matten, usch och blä för denna veckan! 
.
OCH JÄVLA VACCIN! Alla, inklusive jag men bortsett från Fogge har blivit sjuka. 
.
Nu ropar lilla mamma att det blir mat, ugnsbakad potatis och fläskfilé, helt okej för en tisdag ♥

svinigt alltså

Usch och fy vilken dag!
.
Började dagen med kemi i 100 minuter och sen spanska i 75 min. Efter det var det en mycket ogod lunch och sen 90 minuter fysik. Till råga på allt mår jag bajs, verkligen BAJS! Så jäkla förskyld och totalt utmattad i huvud och kropp. Till och med tänderna värker oj oj!
.
Bestämde mig iallafall att gå hem efter fysiken och skita i matten, på så sätt kom jag hem nästan 2 timmar tidigare än om jag varit med på 60 min matte + att jag behöver vila upp inför i morgon. Så nu är jag hemma och ska myysa myyysa.

schimmel ♥

den må vara liten, den må vara gammal, men oj vad jag älskar min lilla bebis som klingar så vackert och ostämt ♥♥♥

GRYMT!!

Wiho, vaccinerad nu då, nu banne mig kan jag pussa på hur många grisar jag vill ♥♥
.
Men jisses vad ont jag har i armen nuuu, kan inte lyfta armen över axeln eller sträcka på fingrarna???! Hahah cp... Trodde de var en skröna att man fick jätteont men tydligen inte. När jag fikade med Andrea spillde jag kaffe på tummen på vänsterhanden och kände inget förrens det hamnade på benet, hahahhahhahaha. 
.
Jaja, vi får se imorgon om jag vaknar med armen liggandes lös bredvid, vi vet iaf varför i så fall. :)
.
♥♥♥
.

back in school

äntligen måndag, oj som vi längtat efter en skön och avslappnade helg. Not. Har för fasiken mått piss hela helgen, speciellt igår och känner mig inte hyfsad förrens idag. Har inte fått något gjort alls i helgen vilket stressar något, hmm, kanske dags att börja på arbetet om ideologierna...?
.
Ska strax ner och ta svinsprutan, inte kul. Mår redan illa och magen är i uppror hahahah oj vad feg man är :( Aja, nu ska vi spring baklänges!!

dagens outfit + hairlook

söndagsklädsel
.
.
Dunsockar, pyjamasbrallor, vitt linne, mjukiströja från Adidas. Oh yes, paaarty paarty!
.
Tro det eller ej, men dagen i ära så plattade jag faktiskt min lejonman!! Satan vad lång tid det tar, mina lockar är sjukt envisa!!
.
Hmmm.... Dags för klippning..??
.
Nu ska jag plugga matte och bli smart, hare göött!
.
ps, Andrea's goa föräldrar tyckte synd om oss som missade bion så de ska bjuda oss på ett nytt biobesök, i Göteborg! :D
.
ps 2, pappa ska köpa glögg till mig nu, livet går mot en ljusare tid!!! ♥♥♥♥

new moon

Igår var ju jag, Andrea, Linda och Amanda på bio, New Moon! Dock måste jag nog se den igen då jag missade typ 50 minuter i mitten av filmen då Andrea blev akut jättesjuk. :( Hon är allergisk mot mjöl men hade lyckats få i sig det igen så vi fick springa ut ur bion och lyckades sätta igång ett alarm haha! Sen satt jag nere på toaletten med henne och väntade på att hennes föräldrar skulle komma och köra hem henne. 
.
När hon åkt hem så gick jag in i bion igen och störde hehe. Lyckades också välta ut mina popcorn rakt ner i väskan under bion och var allmänt okoncentrerad på filmen hehe. Men men, får försöka få mamma att betala en andra visning av den åt mig =)
.
Efter bion slog jag följe med Carro och följde med henne hem för en liten nattmacka och mysigt prat. Sen runt 1 drog jag hem för att sovaaaa! Sovmorgon i morse, för första gången på grymt länge! Och nu sitter jag här, trött som ett as och sjuk och ska plugga matte, wiho!
.

Prosit!!

Så jäkla härligt alltså, har fått en hejdundrandes förskylning. Min röst går att jämföras med ett fyllo som druckit 25 l whiskey och näsan rinner som om någon glömt stänga den förbannade kranen! Rethosta har jag med, ni vet sån som raspar i halsen när man hostar? Inte kul. Bajs på att jag varit mer eller mindre sjuk sen i tisdags! FATTA ATT JAG INTE GYMMAT SEN I MÅNDAGS!??!?!??!?!?! :(
.
Vädret är skit också, regn och blåst, så jäkla tråkigt! 
.
Jahopp, en positiv blogg idag, ajjemen ;)

stängt hus

Så, nu var jag klar med Öppet Hus grejjen och ska nu kasta på ridkläderna och ta en tur ut i skogen i det übermysiga höstvädret! Sol för en gångs skull!

god morraa

sådär ja, ingen sovmorgon här inte! Nu ska jag fort som fan torka håret, fixa sminket och gå ner till skolan för att närvara på Öppet Hus. Hehe jag kommer gå runt där som en zombie, minst sagt!

Såg mig själv i tidningen också, och Albin, och Andre, och Ludvig. Hahah grymt snygga bilder om jag får säga det själv ;)

Nej nej, nu måste jag skynda mig, hela dagen är fullspäckad nu så nu har jag att göra! Trevlig lördag!


doftljus oh doftljus

Tände ett doftljus förut idag, ett med god jordgubbesmak ♥ Dessvärre glömde jag av mitt lilla ljus så det har i sin ensamhet förgyllt mitt rum med härlig doft, ljus och värme medans jag varit ute i stallet och gjort mat samt slappat framför TV:n, what a waste!!! :(

Jag kom nyss på att jag och Emelie faktiskt (KANSKE) ska ha någon typ föreläsning om ÖP inför föräldrar imorgon morgon? Alltså, jag vet inte vad man ska babbla om i 30 (!!!) minuter?? Vatten? Fjärtar? Coca Cola? Doftljus?

Nej men det löser sig, annars får vi läsa upp våra dikter vi gjorde i går... heheh :D




Fredag ♥

Sitter i skolan just nu och pluggar med min och Peters psykologi och DA powerpoint och efter det blir det en timme matte ♥♥♥♥ not hahah :P Jag får kämpa mig igenom den lektionen för sen är det HELG! 
.
Efteråt ska jag hem, slappa lite och sedan åka upp till Juni för ett pass i paddocken. Resten av kvällen blir det myyyyyys. Helg ♥

earl grey

Aaaah, vilken underbar morgon! Vakna upp och kan inte säga ett ord! Hahahha! Är så jävla tät i halsen är det är galet, när jag andas så rosslar det. Nasan däremot är prima prima, den brukar annars rinna som en bortglömd kran när jag blir så här men ikke!
.
Nu ska jag upp och spruta vatten på min bror så han vaknar sen blir det kemi i 80 min i skolan, wiho! ♥

godisgodis

Oj oj... Jag har klarat mig utan godis sen tisdagförmiddag, sjukt stolt! Nejdå, sånt riktigt godismonster är jag faktiskt inte, men nästan. Dock hardet inte blivit något gym sen i måndags, har ju mått krassligt sen dess... Tråkigt men så är det! Tänkte försöka klämma in något pass på fredag, beroende på när jag ska upp till Juni och rida.

Idag var jag på ett Futur Jeune möte, en förening som Albin och en Andre har skapat, riktigt intressant faktiskt och jag tror det kan bli grymt bra! :D Får bara försöka lära mig hur det uttalas.. hmm :P

Nej nu tänkte jag nog nästan sova, lite trött är man =)


Kasta inte orienterare i glashus, då kan de fjärta eld på en mus

Ajjemen, så ser svenskalektionerna ut på ÖP ;) Har en lektion på 90 minuter nu och det är så dryyygt haha. Är så jäkla trött att de är heltokigt! Blir till att sova middag när jag kommer hem ♥
.
När alla lektioner slutat vid 15,40 ska jag springa bort till Agneberg i regnet och gå på ett föreningsmöte, Futur Jeune. Det är en gammal klasskompis till mig som har startat förening så det är klart vi måste vi måste dit och hejja på honom! :D haha :D Linda påstår dock att hon endast går för att se när han skämmer ut sig, hon är inte snäll hon! :O
.
Nu ska jag läsa lite dikter och vara duktig och ambitiös ♥

andreaandreaandrea

tydligen var det för lite Andrea på bloggen, haha. Så, tja, här kommer lite Andrea. Till Andrea.
PLING! ♥

Ny design!

Ajjemen, nu blev de blått!

puss! ♥

aj aj hals hals

Finns inget roligare än att vakna med jättejätteont i halsen liksom... Eller typ inte. 
.
Sååå jääkla tråkigt att bara sitta hemma... Är för uttråkad också för att plugga..hmm... Hursomhaver (eller säger man gudsomhaver??? säger man ens "...somhaver"??) ska försöka göra lite spanska och matte nu, de måste vara de tråkigaste ämnena som finns... Usch och blä.
.
pussokram ♥

Tisdagsambassadööör

Gah, min rygg! Har varit "ÖP-ambassadör" hela förmiddagen och försökt rekrytera 94:orna till vårat program. Lite småkul först men guuud så drygt det var efter ett tag bara "heeej är ni intresserade av NV eller SH?", enda svaret man fick var typ "nej", "vi har redat pratat med er" eller "kaaanske" hahah :P
.
Men jag o Emelie ägde ju såklart så nu kommer massa små barn till oss nästa år haha :D
.
Vi har även lovat att inte äta godis till jul tidigast! hahahah faaaail :D
.
Nu har vi iaf 70 min matte, ska plugga som en lite griiiis så jag hinner med planeringen denna veckan. MAATTE!!

***

hmmm.. funderar varför jag är vaken när de är skola i morgonbitti?

God natt!

Så var den över...

...inte helgen men Fredag den 13:de!
.
Och vilken härlig dag det blev! Provet gick ÖVER förväntan och efter det blev det en mysig (och lärorik för mig... Politik är förvånansvärt intressant!!) lunch med härligt folk! Sen blev det lite träning på gymmet, det är så sjukt mysigt att springa på bandet och se små små snöflingor singla ner utanför de superstora fönstren <3
.
Efter det blev det fika med några av mina fina vänner innan jag fort som attan drog till stallet och red en liten sväng i kylan. Sen kom Andrea och Sebbe förbi och vi hade det roligt och mysigt där på kvällen sen haha :D Andrea stannade även över natten <3 
.
Idag har det blivit gymmet (igen!) och stallet. Förutom att jag vid ett tillfälle ute i skogen missbedömde avståndet till ett träd och tjockleken på ponnyn som resulterade i ett väldigt svullet ben (hahaha just my luck!) så var det en supermysig tur.
.
Nu ska jag slå in en present till min lilla brorsa som idag blir hela 18 år!!
.
Nattis!

Fredagen den 13

Så var den fruktade dagen här, FREDAGEN DEN 13:de. Okej, det är kanske inte riktigt datumet som skrämmer mig... Snarare är det matteprovet som jag ska ha idag, hehe, om några timmar bara faktiskt...

Känner mig så fruktansvärt osäker på matten och skulle behöva jobba igenom hela boken igen (alltså ja, så illa är det haha) men gör provet i morgon. Går det åt helvete så får jag be om omprov, värre är det inte.

Nu tänker jag sätta mig och läsa lite till matte innan jag drar täcket över huvudet som ska försöka soooova några timmar.

God natt <3



Tänkte skriva "jag, om 10 år" men insåg att det nog inte passar då han är man...och jag är kvinna... hmmm...

Grey's

Åhhh, så skönt!
Sitter hemma nu efter ett ridpass på lilla Juni och ser på Grey's Anatomy som nu strax slutar, efter det blir det "So you think you can dance", wiiie!! :D Tänkte plugga lite matte samtidigt som jag ser på programmet, av någon anledning så funkar det bäst när jag har ljud i bakgrunden och det är mörkt ute..don't ask me why haha :D
.
Prov på fredag iallafall, i matte... HUGA! Håll tummarna för mig! :P
.
Bilden är random...muuuu!! hahah :P

ZZZzzzZZZzzZZZZZZZZzZZ...and so on.....ZZZZzzZZZZZzzzzZZZZz

Random night blog.............
Hahahaha, jag är sååååå tröött!!!! VARFÖR SOVER JAG INTE!?!?!? Nog tjatat, GOD NATT!

RSS 2.0