You need a life, son?





Antingen så behöver någon logga in på facebook oftare, eller sluta
stalka mig, hahaha.... Hej Bill Karlsson! Vem är du?


odödligt

 

Nu, åter till studierna.




20110531

God morgon!  ♥

Idag har jag bara en lektion, så är i skolan 10,50 till 12,10 vilket kommer bli grymt skönt med tanke på att det ska bli grymt fint väder.

Har verkligen inget att säga idag, har suttit nu i säkert sådär 10 minuter och försökt komma fram till vad jag ska skriva men det blir faan inget hahah... Illa Sofia!


tattoo

Har inte visat upp min lilla tatuering här i bloggen, då jag försökte hålla den lite hemlig, men det gick ju sådär hahaha..

Så, ja, jag är tatuerad! Har haft den sen 26 februari då jag och en vän åkte till Västerås och blev upplockade av Kan Dee's pojkvän Marco, hahah. Fick kontakt med honom genom hans blogg och plötsligt hade vi bokat tid och skaffat tågbiljetter.



Supernöjd, inte ångrat den en sekund. Bilden är spegelvänd (mycket classy bild från Lindex-provrum).

an deiner seite

sunrain



Vilket jäkla svenskt väder... Det är kallt men samtidigt varmt, blåser massor, regnar ena sekunden, sol andra. Vad hände med sommaren?

and then she came



Jag är förmodligen världens segaste och precis som vanligt lite efter, men hittade precis denna sköna på Spotify.

Library! I alla mina 48 playlists finns samtliga låtar under denna fliken. Grymt skönt att lyssna igenom alla 1674 låtar och höra alla gamla goingar man glömt bort.

Ms Car

Övningskörde för första gången idag, och herreguuud vad roligt det är!! Pappa var så nervös att han var tvungen att trycka i sig kaffe och socker innan, hahah, men, om jag får säga det själv, så var jag en naturbegåvning.

Fick 4 kärringstop på 1,5 timme, ganska duktigt ändå för att vara första gången. Körde sedan hela vägen hem genom stan dessutom, samt backade in på våran uppfart på första försöket.

Jag ser en karriär i detta!

Dagens asgarv

Man vill ju inte skryta eller så, men jag har Spotify Premium i 94 år till.



What the fuck?!

Har detta hämt någon annan?

Och ajjemen, jag är säääämst på playlistnamn hahah...


WAY OUT WEST

 

Nu blir det till att köpa biljett till WOW.


PRINCE LIVE IN GOTHENBURG 2011

 

 

 

 

♥♥♥♥♥♥♥



drawing WIP



Idag ska den bli klar, så håll i er. Den är bara petad på so far (och ja, det ska vara lite onaturligt hahah, HELLO BAMBIÖGON!!)

20110526

Åhå, vilken dag...

Först betygsnack i Engelska B (MVG, yeah), sen Psykologi B-prov och avslutningsvis en ordentlig sväng om i ridhuset. Hästen skötte sig ohyggligt bra och gick så himla fint. Det är attans att man aldrig har med sig någon som kan filma och ta kort när det går bra, hahaha!


från i vintras

Nu ska jag plugga lite för mycket och sedan sova. Imorgon blir det bara 3 timmar kemi, annars är det inga fler lektioner för dagen, yeah...!

tjiiingelingen

just nu;



Kaffe och psykologiböcker.

Bad Girl

Har mått riktigt förjävligt ett par dagar, haft feber från och till, huvudvärk, magont, frusit och svettats. Har helt enkelt inte orkat blogga.

MEN, mina kära vänner, stordåd kan hända när man släpper datorn.

Jag plockade fram pennorna och dammade av mina papper. Vilket sjukt fantastisk känsla. Pennorna bara slirade fram över pappret, ganska aggressivt dessutom och en tanke föddes. Jag gillar egentligen inte att måla helt utan något att få inspiration och vägledning från då jag fortfarande är ganska grön i mitt tecknande men denna gång fanns bara en ljusbrun vägg att sno idéer från.

Den är inte klar ännu, men publiceras nog imorgon. Tills dess, sov så gott och dröm om denna vackra nunna, för fy farao vad han är snygg.


power

Vilket uschligt regning och tråkig dag... Men, på Hedegatan hade vi lite dramatik såhär på kvällen.

Precis när maten började rulla på att bli klar så POFF, går strömmen.

Minuterna tickade och vi var fortfarande strömlösa. Hur ska vi göra kaffe? Koka te? Duscha? Ladda mobilen? Kolla facebook? Se på TV? ÖVERLEVA?!?!

Sen, 45 strömlöst apatiska minuter senare, startar varenda elpryl i huset och man kan pusta ut.

Vi är för fasiken sjukt handikappade ibland, hahaha...


pain

För några dagar sedan skulle jag göra en glidning (ni vet, ta fart och gliiiida fram på golvet i skateboardstyle) i köket.

Jag missbedömde min glidförmåga och hade en go fart rakt in i en "tröskel" (aka, trägolv som går över till klinkers med en supervass kant på 1,5 cm. Vi har alltså inte satt upp en tröskel där, utan där finns en sk. tådödare). Det gjorde fördjäävulskt ont men jag hade på mig nylonstrumpbyxor och var påväg ut genom dörren till bio så jag orkade inte ta av mig alla plagg för att kika hur mycket jag lyckades förstöra foten.

Lite drygt 20 timmars haltande senare åker nylonbrallorna av och avslöjar en illblålila sida av foten samt en blödning mitt på trampdynan som ser ut som en ful svart/blå enkrona.

Försökte få till en fin bild på spektaklet men jag tycker fötter är så vidrigt fula att något sånt tänker jag inte bjuda på. Men ser ni mig halta runt vet ni nu varför! hahaha

Puss puss!


20110520

Vad har jag gjort för att förtjäna detta helvete?

Mensvärken from hell plågar mig långsamt. Och mina fina tabletter som har tappat tidsuppfattning och har en fördröjning på effekten på drygt 4 timmar... Ja, men jag tackar.

En fin sak däremot, min gamla favoritserie har börjat sändas om. DirtySexyMoney, välkommen tillbaka! ♥♥♥


Lady May? Brian GaGa?

 







Vet inte riktigt vad man ska tycka.

Två sjukt duktiga människor, men det känns lite som om deras musik
är det som skiljer dem mest från varandra.

MEN, Yoü and I är faktiskt riktigt bra.

GO GO GAGA
May May May

strawberries

Har precis proppat i mig en hög med jordgubbar tillsammans med mörk choklad och kaffe med skummad mjölk. Helt underbart.

Ska strax lämna min fosterställning och prova att räta ut min för långa kropp. Mensvärk och taskig rygg är ingen älskvärd blandning.

Imorgon blir det en cykeltur till hästen (aka 4,2 mil) och en ridtur på det, min kropp kommer älska det så ska ladda upp med lite mer jordgubbspower.



Hoppas ni har en fin torsdagskväll!

the female pain

Har sån mensvärk att jag tror jag dör. Om jag inte spyr först. Åh heeelsike.... Jag är ju limiterad till en enda medicin som funkar, jag måste ju ha en receptbelagd, men den ligger hemma!!

Har en håltimme nu fram till halv två, men vet inte om jag klarar av att vara kvar längre, tror jag börjar gråta snart, detta är crazy crazy pain.

Ni som inte har mensvärk, eller bara en liten dust av det, var jävligt nöjda.

Pirates of the Caribbean

Var och såg Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides igårnatt/idagnatt kl 23:59/00:00 som den äkta nörd jag är.



Hade faktiskt inga superhöga förväntningar, så blev såklart positivt överraskad. Dock måste det tilläggas att denna lägger sig på delad andra plats, inget slår den första!

Tyvärr kändes det lite som om de försökt binda herr Depp lite för mycket till ett manus, hans bus kändes mer från papper än från hjärta, men det släppte en bit in i filmen.

Vill inte avslöja för mycket, men ni ska absolut se den på bio. Är ni inga fan av sådana här filmer så är den värd varenda krona ändå, man får ju dreggla till Johnny/Jack Depp/Sparrow i över två timmar.



Matematik D

Har nu det första provet i MatteD, och det kommer suga så jäkla hårt.

Hoppas ni håller alla tummar för mig, jag är totalt svartklädd från topp till tå och har världens skoskav i mina underbara Dr Martens. Happy day. Yeah.


asics

Brände idag 890:- (nedsatt från 1200:-) på ett par jobbskor. Det känns i plånboken, speciellt eftersom jag inte börjar jobba förrens i mitten av juni, hahah..



Asics 9090 Gel-Flashfire 3 från InterSport

Galet goa att gå i, har en fantastiskt stötdämpning så foten rullar fram när man går. Underbar känsla!

nice one

Drömde inatt om skolan, berg, skidor, klättring och kameror. För att hinna med allt detta var jag tvungen att försova mig, man har ju bara så mycket tid liksom.

Med andra ord, jag sov fram till halv 11.... Ingen lyckad dag hahah... Hade lite feber också när jag vaknade men den är borta nu. Kan vara så att min 2 veckors förkyldning börjar avveckla sig.

Ska strax ut till Torp och köpa ett par skor till jobbet, men först en dusch. Kyssar!


fina ni

Blir helt snurrig av att massa folk faktiskt är inne på min lilla blogg även när jag inte skriver ett enda litet knyst. Det är mycket tacksamt, however!

Har inte haft någon inspiration till bloggis de senaste dagarna, så det blev en liten paus. Men nu rullar stenarna igen och inlägg är på ingång. Nu blir ni inte av med mig, mohehehe!

B E R L I N # 2












Stress

Jahaja, bra start på torsdagen... Klockan 08,30 var två nationella prov inbokade efter varandra, Engelska B listening och ENGB reading.

Sofia vaknade 08,05... Har nog aldrig varit så snabb på morgonen förut (hann tvätta håret?!?!?), men klockan 08,29 satt jag i klassrummet. Helt jävla otroligt.

Ska nu fortsätta skriva på min 15 A4:a långa uppsats. Kyss!

The guitar was my weapon, my shield to hide behind.

There is no way that you can ever really repeat something. I have this great belief that the magic of the moment can never be recaptured.
-Brian May



"There are times when I flick through magazines and think I'm in danger of becoming a prisoner of my own hair."





music

Som jag tror att många av er vet, är musik en stor del av mitt liv. Lite piano och lite gitarr kan jag, sjunga älskar jag. Men, det är inte så mycket egenskapande av musik som att bara lyssna till musik som är viktigt för mig.

Jag räknade ut igår att jag lyssnar genomsnittligt ungefär 3 timmar per dag på musik med in-ear hörlurar. Sen ytterligare 3-4 timmar från en musikspelare som inte spelar genom hörlurar (ex radio, musikspelare)

Musiken som får mig att leva vidare är blandad, för jag struntar blankt i alla fördomar till artister och genren.

Queen
  • I'm Going Slightly Mad
  • Innuendo
  • '39
  • The Show Must Go On
  • Too Much Love Will Kill You
  • Who Wants To Live Forever
  • Bohemian Rhapsody
  • The Miracle
  • My Fairy King
Tokio Hotel
  • Monsoon
  • An Deiner Seite / By Your Side
  • Phantomrider
  • Wenn Nichts Mehr Geht
  • Spring Nicht / Don't Jump
  • Vergessene Kinder / Forgotten Children
  • Lass uns Laufen / World Behind My Wall
  • Stich Ins Glück
Veronika Maggio
  • Mitt Hjärta Blöder
  • Snälla Bli Min
  • 17 År
Trevor Rabin
  • Long Distance Goodbye
Anna Nalick
  • Breathe (2am)
Band Of Horses
  • The Funderal
Bryan Adams
  • Never Let Go
Carolina Wallin Perez
  • Utan Dina Andetag
Celine Dion
  • Goodbye's (The Saddest Word)
Coldplay
  • Fix You
Ludovico Einaudi
  • Monday
  • Primavera
  • Divenire
David Bowie
  • Cat People
  • Changes
  • Life On Mars?
Reba McEntire
  • Fancy


Listan kan är bli längre, den är längre. Men detta är ett litet smakprov.


Music is my religion.
- Jimi Hendrix


20110510

Gud vad vi går med stormsteg till sommaren! Sjuk skönt!

Idag kan man ju knappt gå ut, det är så himla varmt att man smälter. Det är ju sånnahär dagar man inte ska vara nyttig och köpa glass, men jag har banne mig inte ätit ett enda litet sockerkorn på 6 dagar, så jag vägrar bryta min trend nu.

Nu börjar nästa lektion, tjiing!

20110509

Efter en kort men intensiv dag i lilla skolan drar jag ut på äventyr. Lysekil och jobbintervju väntar!

Wish me luck! Tjiiingeliing!

bicycle

Tjola hopp, idag blir det hurthurt! Var ute på en promenad med Carro tidigare idag och ska nu strax hoppa på cykeln och cykla 2,5 mil ut till stallet där det blir en timmes ridning innan jag cyklar hem igen.

Hörde jag någon säga Beach 2011?


sjunde maj

Börjar det inte kännas som om sommaren är på ingång på riktigt nu? Solen lyser, det är skitvarmt och grönt och blommande överallt.

Drog ut på en promenad/jogg/springtur i morse efter att jag vaknat. Upp genom skogen och sedan ut på en jättefin grusväg. 7,3 km blev rundan på, mycket välbehövligt!

Har laddat ner appen "RunKeeper" till min Xperia, som genom GPS trackar vägen man sprungit och håller koll på fart, kalorier, tid, längd samt skriver ut rundan man gjort på en karta. Riktigt grym app!


bild från google

Har nu ätit en mozzerallasalad och druckit minst en liter vatten, och planen är att plugga. Trevlig lördag!

Frida


källa: Aftonbladet

Min gamla skola där på plats 2. Bra jobbat Fridaskolan! Ni lyckades köpa er bort från förstaplatsen (som ni förtjänar).

Tjingeling!

20110506

Försov mig för andra dagen i rad och missade ett viktigt prov. Inte särskilt rockigt. Så efter en lektionstimme så slutade jag skoldagen, hahaha....

Mötte sedan upp med några av mina brudar för en fika på stan och lite lekparkshäng hahaha!





Nu blir det plugg och middag, hoppas ni alla får en fin fredagskväll! ♥

blablogg

Är det bara för mig som inläggen inte vill publicera sig? Riktigt störande...

hårding

Man känner sig ju ganska tuff när man gråter över smärtor i ett knä, hahaha, eller inte.... Tårarna nästan sprutade igår, har verkligen aldrig haft så ont i knät innan så fick dränka mig i tabletter och sova med mitt knästöd.

Har haft 2 prov idag och ätit helt minimalt lite (åt första gången klockan 16,30......) men är verkligen inte hungrig längre. Skyller på all jäkla stess. Satan i gatan vad skönt det ska bli med lov om några veckor.

Ikväll blir det plugg igen (SURPRIIIISE eller inte) innan jag ska softa av hela fredagen. God kväll!


krull

Igår (vid min nattklippning) fick jag syn på en gullig liten slinga som satt mitt inne i håret. Jag hade borstat ut håret precis och förstört alla korkskruvar men denna överlevde.



Sen kommer man till skolan och möter Rebecca som gått loss med locktången.



Yes.

cut cut

Igår natt, vid klockan två på natten, sprang jag in i badrummet och klippte håret med en nagelsax.

Klippte av säkert 5 cm från luggen och klippte upp lite, och ta mig tusan, det ser bra ut. Eller ja, bättre än det var förut iallafall.

Vilka jäkla nattliga idéer man kan få.

Sitter nu i skolan och inväntar tålmodigt att dagen ska sluta, hahah... Lektioner fram till 14,15 och sen tar jag det långa benet först hem för att plugga som en idiot.

Börjar MaD nu, kyss!

brutal honesty



Nu vet jag inte vilka ni som läser min blogg är, men jag har funderat på en sak länge.

Känner ni mig?

Anser ni, att genom att läsa min blogg vet ni vem jag är och hur jag tycker, tänker och fungerar? Nu kanske ni är en släktning, vän, klasskamrat, lärare (!?!????!?), kollega eller familj som då har lite mer insyn i mitt liv än vad som glimtas här i bloggen. Men ni andra?

När det gäller mig kan jag dock avslöja en sak. Ni som läser min blogg utan att någonsin träffat mig, vet ungefär lika mycket som mitt liv som många av de nämnda ovan.

Jag är bäst
. Bäst på att gömma känslor. Bäst på att gömma hur jag egentligen mår. Bäst på att ljuga.



Så mycket har hänt i mitt liv att jag skulle kunna skriva en bok tillsammans med en uppföljare som jag fyller med alla gömda känslor.

Skulle någon fråga vad jag skriver om skulle inget svar ges. Jag hatar att prata om mitt välmående, min hälsa, mitt liv. Allt som är viktigt för att må bra, avskyr jag att prata om. Jag gillar inte att be om tjänster, jag gillar inte att prata om mina problem. Varför skulle jag vilja tynga ner någon annan med mina problem? Dumt.

Jag gillar egentligen inte sådana här inlägg, alltså inte alls. Det känns falskt, men min bägare rinner snart över och jag bara måste få uttrycka mig. Det finns ingen tid till att teckna och gitarren saknar sträng. Min lille fula blogg fick hoppa in som substitut.

Såhär brutalt ärlig har jag inte varit förut och jag får ångest när jag ser "Spara & publicera"-knappen. Men hälften av er kommer säkert inte ens läsa halva inlägget, en tredjedel fnyser *fjortis* och resten är förhoppningsvis mina vänner som redan vet en del av vad jag pratar om.



Puss för att ni finns, ni är underbarast, allihopa. ♥

...

Man vet att man bor i Sverige när man vaknar och ser det snöa utanför fönstret i maj....

B E R L I N # 1

 

 

 

 

 

 

 

tbc

throat say no no

Hade riktigt galet ont i lilla halsen i morse och en huvudvärk som var hundra vändor värre än värsta bakfyllan så har inte orkat med så mycket dator och annat tråk.

Och fy så kallt det är här i Sverige!
I Berlin var vädret på sommarhumör och man gick runt i shorts och linne.

Ska kika på bilder från Rom innan det är sängdags för Enarsson. Men senare kommer lite Berlinbilder upp, beware!


beyond the world

Originalet är fantastiskt.




Men kan inte annat än att älska denna.

Starbucks



Chillar i mitt FAA / DAA linne med underbara kaffet och Berlin färskt i minnet.

Om någon ska till Berlin inom snar framtid, säg till Enarsson i Uddevalla, jag följer mer än gärna med.




1 maj

Åh, det är så nedrans fint väder idag! Solen skiner, dock blåser det ganska mycket men va faan, det är bara att bygga upp ett staket och få lite vindskydd, hehe.

Hoppar ut på gräsmattan nu i hopp om att få lite färg, puss puss!

RSS 2.0