Strandbynäs med ÖP09

Tänkte dra lite kort nu om lägret vi var på, innan jag återgår till soffan där nere och filmen jag pausat.

På onsdagsmorgon gav vi oss iväg, dock hade det blivit lite missuppfattningar hos bussbolaget (ja, vem älskar inte västtrafik?) så vi allihopa (typ 60 pers) skulle knöka in oss i en sån där vanlig stadsbuss. Det var trångt, haha. Men men, fram kom vi och började packa upp lite tält (iallafall de som skulle sova i tält, ca 15 pers) och få information om vad som skulle hända.



Någon som kan gissa vilket tält som vi hade? Hahaha.....

Medans lärarna tog över uppsättningen av vårat tält (lalalaalaaaa (a)) kördes lite "teambuilding", dvs samarbets lekar, vilket var ganska roligt faktiskt! Vi var ute på en sjukt lerig fotbollsplan så lite skitigt blev det.



I en av "lekarna" skulle man gå på ett led med ögonbindel och ta sig igenom diverse hinder. Jag lyckades självklart skrapa knät blodigt, haha!



Lite lerigt som sagt...

Men efter detta hände saker med våra lärare........



No comment.

Vem tror ni vann här under då?



Sen var det lite fritt så jag, Sofia P, Ellen och Sofie gick bort för att se vilka som vågade bada och det var en hel del faktiskt!



Efter att ha suttit och bara pratat och skrattat en stund var det kvällmat i form av korv med bröd. Sofia P, Ludvig S och Carl skulle såklart ha tävling om vem som fick i sig flest och man kan väl säga att Ludde vann med 10 korvar med bröd samt ett litet plus i kanten för att ha tagit 2 korvar i ett bröd vid ett tillfälle, haha!



Efter att ha smält maten lite var det musikquiz i mentorsgrupperna och man kan väl säga att det gick mer än skapligt för vår grupp, M3! Utslagnings'frågan' var en dans man skulle lära in på 5 minuter, alla mentorsgrupper skapade varsin dans till en Alcazar låt. Och vi vann, wiie! Dock enbart tackvare Leo's starka insats, haha!




Sen vid 12 var det dags att gå och lägga sig. Jag, Ellen (bilden) och Sofia P hade bestämt oss för att strunta i vårat fina 6 manna tält som lärarna slagit upp åt oss och sova under bar himmel istället. Så sjukt mysigt! Helt stjärnklart på himlen och fullmåne. Dock var det sviiiinkallt och började regna mitt i natten men vi stannade ute hela tiden. :P Tror jag sov runt 3 timmar sammanlagt och var klarvaken klockan 6 på morgonen...

På torsdagen då så körde vi lite mera samarbetsövningar innan det var dags för städning av huset och avfärd.

En mycket trevlig upplevelse med ett sjukt härligt gäng! De här 3 åren kommer bli toppen!

Kommentarer
Postat av: matilda

sofia, sofia, sofia, vad ska du bli när du blir stor? :D



PUSS<3

2009-09-04 @ 23:18:27
URL: http://matiulda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0