***


Yesterday

Hej hej! Hoppas ni är ute och njuter av den fina dagen!

Igår var den stora dagen, med fotografering och grejjer. Jag var så nervös att jag trodde jag skulle spy och innan jag skulle åka dit ville jag bara ställa in allt ihop, hahah....

Jag trivs bakom kameran, med kontrollen och friheten att kunna skapa något jag vill se eller känna. När jag istället är framför kameran tappar jag den kontrollen, dels för att jag inte skulle vilja se bilder på mig själv, och dels för att det är då upp till fotografen hur han/hon väljer att ljussätta, vart fokusen hamnar och hur bilden beskärs.

Dessutom var det jag och en annan tjej som skulle fotas, och hon är verkligen jättejättesöt och snygg, med vackert hår och allt man vill ha. Snacka om att självförtroendet sjönk när man ställde sig framför kameran efter henne, hahah...

Han tog ungefär 200-300 bilder med 4 olika outfits, och alla ska skickas till mig, så någon bild kanske jag nöjer mig med som kan publiceras, ni får se på måndag!

Photoshoot

Oj oj, nu har jag bråttom.... Ska iväg till en studio vid klockan 17 för att fotograferas åt en fotograf som behöver nya bilder till sin portfolio. SÅ HIMLA NERVÖST!!
.
Hahah, jag som inte trivs framför kameran.... Hur ska detta gå...
.
Ni kommer få se bilder senare, nu ska jag flyga in i duschen.

.


HOME

ÅÅÅH!!
.
Hemma i mitt gula hus i Uddevalla, med internet, penna, papper och kaffekokare, heeelt underbart!!
.
Har jobbat fredag (21-04) och lördag (13-03) så har verkligen inte ens försökt orka skriva ihop något på mobilen, hahah... Blåsor under fötterna, svullna knän och ond rygg är väldigt handikappande hahah..!
.
Tänkte ge mig ut på en liten kortis promenad nu, men bloggar mera imorgon, för sen ska jag sova. Nattiii!

in Lysekil

Sitter nu vid köksbordet i lägenheten och kollar ut på regnet som lite då och då faller. Vad tusan hände med sommarvädret? Börjar jobba idag klockan 19 så har några timmar att döda tills dess. Blir nog en sväng på stan ellerså. Sen så slutar jag jobba vid stängning, typ vid 3-4 på morgonen hahah... Glad midsommar liksom hahah.... Skriver nu på mobilen så kan inte lägga in några bilder men fixar det snart.

TIME TO MOVE ON

Idag tar jag mitt pick och pack, hoppar i bilen, tar färjan över vattnet och landar i min lägenhet för sommaren.

Att säga att man ska flytta hemifrån, är så himla skönt men skrämmande på ett helt speciellt sätt. Det ska bli såå himla roligt!

Sen så flyttar jag ju hem igen i höst, men det ska bli en jävla resa att bo själv i sommar med några härliga brudar och jobba stenhårt.

Så, hejdå Uddevalla, nämmen TJENARE LYSEKIL!

20110621

Vet ni vad som är värre än att vakna för tidigt och inse att man fortfarande är jätteförkyld?

Jo, att vakna för tidigt och inse att man fortfarande är jätteförkyld samt dör av kraftig mensvärk.


Ibland önskar man ändå att man vore en snubbe istället.

helt nyss

 

 

 

 

 

 

 

 


näsa

Febern är på nedgång idag, så jääädra skönt! Har svettats som en svettmyra hela dagen, det har bara runnit om mig när jag gått runt här hemma och städat, så tog nyss en kall och lång dusch, vilket var mycket behövligt.

Ska strax ut och äta med min pappa och Erik på antingen thai eller någon av krogarna. Ska bli såå skönt att komma ut ur huset!!

Imorgon hoppas jag på att vara frisk igen, för då är det dags för en tur till Torp (köpcentrum) för att handla lite smått och gått.

fisherman's friend



Bjuder på århundradets vackraste bild. Inte? Nähä.

Lite sådär känns det nu iallafall, näsan både rinner och är täppt samtidigt. Halsen ömmar, och kliar. Jag fryser och svettas samtidigt och någon jävel sitter med ett spännband runt skallen på mig och drar och drar, lite så känns det.



En sak jag måste fråga er, när ni har feber, blir ni sjuukt känslosamma då?

Jag började gråta till en repris av "Dirty Jobs" på Discovery när Mike ÄNTLIGEN fick tag på sin röda petpinne som han tappat bland alla bajsande och kissande ungtjurar.




Spola fram till 03:15 för att se dramatiken. Tårdrypande.

How to train your dragon

Det hör änna till att se på film när man är ynklig och sjuk, så nu är jag inne på min tredje film för dagen, How to train your dragon!

Det är utan tvekan en utav mina favoriter, den är så himla himla söt, helt underbar!




Har skrivit om den förut, det är jag helt säker på, men den är verkligen så jäkla värd att se.

20110618 - in sickness and in health

Gårdagens jobb flöt på riktigt bra och redan klockan 24 var jag hemma, så trots spöregn och stormvindar kan man ju inte klaga!

Somnade någongång vid halv 2 och vaknade sen redan klockan 6 av öm hals, täppt näsa, feber och sol rakt i ögonen. Har varit uppe sen dess och sitter nu i soffan och fryser. Det är banne mig min tur det, att bli sjuk efter första dagen på jobbet.

Hade hoppats på att kunna få sola lite idag också men det tycks inte molnen vilja, så jag ska tröstäta jordgubbar och dricka litervis med kaffe istället, japp japp!


Hoppas ni hade en fin fredagskväll igår!


20110617

Idag jobbar jag min första dag på nya jobbet ute i Lysekil så det kommer nog inte bli mer uppdatering idag från mig. Jag är sjuktligt nervös och aningen stressad, har en hel del att göra innan jag ska med bussen dit.

Men det ska bli så JÄKLA ROLIGT! Hoppas allt flyter på bra och jag inte tappar för många tallrikar och glas i knät på kunderna, hahaha....

Nej, nu måste jag hoppa in i duschen och raka av pälsen. Vill ju inte bli misstagen för en varulv första dagen på jobbet, snacka om dåligt intryck.


fikatime

Drar ner till city nu för en fika med Carro, puss puss!

whale





Häftiga bilder!

SOMMARLOV

Efter ett jävla slit så är det ÄNTLIGEN LOV! Dock blir det en hel del plugg nu under sommaren, men va faan, man slipper ju ändå lektioner och allt annat som tar en massa tid.

Jag är ledig nu i två dagar, sen på fredagkväll börjar jag jobba och kör på stenhårt hela helgen. Ska försöka upprätthålla bloggen fram tills dess, och med tanke på att jag införskaffat mig halsfluss så lär de här två dagarna fram till fredag bli väldigt lugna = updates.

Man måste gillat!

Sitter och kollar på So You Think You Can Dance, bästa programmet som visas på svensk TV, helt klart! Missa det INTE!

20110612

Åhåjajah, jag lever än!

Jag måste erkänna att såhär under sommaren försvinner blogglusten en aning, så uppdateringarna här kan bli lidande. Men men, hur många sitter inne och läser bloggar på sommaren ändå liksom?

Jag börjar dessutom jobba nästa fredag och kommer på tisdag gå på sommarlov (mycket efterlängtat..!!!) så sedan blir det full fart! Har så många saker jag vill hinna med denna sommar att jag blir lite mörkrädd hahaha...

Ska nu dra ut och meka klart med min gamla moped som stått i garaget ett år. Den ska säljas och ge Sofia lite efterlängtade stålar som ska gå oavkortat till festivaler.

Ge er ut i solen nu, puss!

Studentens glada dagar

Ska strax bege mig ner till stan för att kika på alla studentfirare samt fika med finaste Linda. Tyvärr så vräker regnet ner varannan sekund och det är sådär äckligt varmt men det kanske är lika bra att det regnar i år, så kan det vara sol och fint lagom till nästa år då det är min tur, mohahaha!



Nej, får kasta på mig lite kläder och bege mig ut i regnet.

tjiing!

put my lipstick on here we go tadahadam

Fick några kommentarer på gårdagens klänning om vart den var ifrån.

Skapelsen är från Monki 'Fatime' och kostade väl 300-400:-


Klippte dock av nättröjan över så att det blev två separerade plagg istället.

Rolig kuriosa, när jag skulle googla fram en bild på the lipstick-dress såg jag Hayley Williams från Paramore har en likadan som hon också klippt av nättröjan på, hahaha!






outfitta








melting

Jag vet inte om det är för att jag börjar bli sjuk, eller är det verkligen så jävla varmt?! Har öppet fönster, en fläkt och dricker isvatten, ändå svettas jag floder.

Detta är nackdelen med Sverige, den jävla fuktiga hettan. Men, man ska inte klaga nu när det äntligen blivit lite varmt.

Är ledig i morgon också (yeaaaah!!) men drar till sängs nu, är ruskigt trött efter att ha suttit uppe till 05 imorse hahaha... Berättar om det imorgon...


Nu, god natt!

dreggelvänligt



Fick ta bort ansiktet, för att skydda er från för mycket hotness. Damn, han är SNYGG!

weekend in pictures








20110605 from the bus

Sitter nu på bussen påväg hem från en fantastiskt skön helg på båten. Har bara solat, ätit jordgubbar, läst och druckit öl sen i fredags. Helt fantastiskt skönt! Den eviga blekfisen har dessutom fått färg, helt galet hahah! Och, mina vänner, jag har nu lärt mig blogga från mobilen, inte dåligt alls!

20110604

Sitter med en iPad ute på en liten ö som heter Rammen där vi solat och slappat hela dagen. Sååå himla skönt!! Ska nu grilla och njuta av kvällssolen på västkusten Ta till vara på det underbara vädret ikväll! Puss!

1000 OCEANS

Hej hopp, nu drar jag ut till havs och stannar där tills söndag på båten min. Vet inte om det blir någon bloggning då inte, vi får väl se helt enkelt.

Ha nu en toppen helg så syns vi igen när jag är brun, badad och bäst på söndagkväll.

Kyss!






saknad


finaste lilla hästen

20110602 !!!!!

Orkade inte skriva något igår, mådde kass och skulle fira pappa min så det var fulla muggar. Men idag kör vi på!

Tänkte visa en typisk Sofia-grej.



Råkade skära mig "lite" med rakhyveln i duschen... Efter att blodat ner hela mattan i badrummet (HELVETE vad det BLÖDDE!!) visade det sig att jag lyckats få till såret ganska ordentligt, så jävla typiskt mig att det finns inte, hahaha...



Idag ser de ut såhär, har blött igenom två plåster, snyggt jobbat! Börjar misstänka att jag har blödarsjuka eller något, det här är ju galet... Från en liten rakhyvel liksom, haha, livsfarligt!

RSS 2.0