This ain't football why the fuck they tryna tackle me?

Alltså, vad är det här för jävla skit...

Fredag - Högt uppe i luften, någonstans över Tyskland känner jag hur en igelkott av den elaka sorten ploppat ner i halsen på mig och gör uppror. Får vidrigt ont i halsen helt plötsligt, och blir sjukt trött. Tror det beror på 7 nätter och dagars festande samt för mycket surisgodisar så tänkte inte så mycket på det.

Lördag - Vaknar med feber, halsont, ont i kroppen och huvudvärk. Tror att jordens baksmälla slagit till. Lever i dvala hela dagen och kommer faktiskt inte ihåg något som hände denna regninga lördag.

Söndag - Samma visa som under lördagen. Feber, ont överallt, ingen röst, väldigt irriterad och öm hals. Det enda jag kommer ihåg från denna dag är att kattens ägare ringde och hämtade henne. Fatta vilket trauma... Jag är både sjuk och blir av med min älskade katt... Jävla skitsöndag.

Måndag
- Kravlar mig ur sängen kl 05,30 och förbereder inför första skoldagen. Tar mig igenom hela skoldagen med 3 paket halstabletter, 6 alvedon och en powernap när jag kraschar i soffan hemma. Sen ut till stallet och för att försöka rida. Gick sådär, blev åksjuk (!!!!!!!) efter bara några minuter, mådde jätteilla och blev helt snurrig så det blev bara lite skritt och travarbete innan jag gav upp.

Tisdag
- Vaknar med feber, halsont, och den där allmäna sjukdomskänslan. Drack en liter kaffe och traskade iväg till skolan ändå. Upptäckte när jag kom till första lektionen, Psykologi C, att jag hade absolut ingen röst alls! Vilket sög, eftersom vi skulle ha en diskussionslektion hahahah... Mådde bajs hela dagen och kunde knappt tänka och somnade såfort jag kom hem.

IDAG - Är tillbaka på söndagsstadiet. Feber, ont överallt, sjukt ont i halsen, massa slem överallt, huvudvärk, knappt någon röst alls. Idag har vi bara en föreläsning kl 14,00 så ska försöka tillfriskna lite tills dess. Imorgon ska jag passa två barn dessutom, så måste se till att bli frisk tills dess.

Är väldigt sugen på att åka tillbaka till Plataniás och leta upp den rackarn som smittade ner mig.....

2 0 1 1 0 8 2 9

Euuääärk! SÅ TRÖÖTT!

Klockan ringde 05,30 så börjar nu bli ganska trött...

Har sedan solen gått upp hunnit ha 2,5 timmar kemi, 2 timmar fysik samt 1 timme psykologi. Därefter dragit ut till stallet och kämpat mot regn och blåst i flera timmar. Kan vara värt att tillägga också att jag har feber.

Någon kommer sova gott ikväll..!



d a y # o n e

Våran första dag i Grekland bestod mest av flygresa och en snabb festakollaavställetprovaallaklubbar-sväng innan vi gick och la oss. Kom dit ganska sent på kvällen nämligen, men bjuder på de obligatoriska "ut-genom-fönstret-på-flygplanet-bilder".
.
.
.

2 0 1 1 0 8 2 8

God morgon!

Sitter just nu och fixar med bilderna från Grekland och funderar på vilka som ska ut på facebook. En del av bilderna alltså, hahaha, inga kommentarer...

När vi satt på flyget i fredags började jag märka av halsont som igår exploderade ut till feber, illamående och en galet öm och arg hals. Känns inte särskilt otippat.

Ska nu dra ner och hälla i mig lite kaffe och se på en film tillsammans med katten.

Höres av senare!

TJENARE SVERIGE!

Igår landade vi på Landvetter med väderprognosen regn och åska. Saknar faktiskt 32°c och strålande sol, blått hav och paraplydrinkar.

Men, nu blir det till att relaxa några dagar, har verkligen ingen ork alls kvar i kroppen. Som vi misshandlat oss själva denna vecka alltså...hahaha... Sömn har varit obefintlig och alkohol har varit överallt. Hehe.

Men som sagt, veckan har varit heeeelt underbar och skapat minnen för livet! Kommer att berätta lite mer ingående senare om allt vi varit med om, men nu ska det packas upp väskor.

αντίο!

Αντίο στη Σουηδία! / Goodbye Sweden!

Nu kommer snart Linda och hämtar mig,
sedan kör vi på stenhårt mot Landvetter och GREKLAND!

Vi hörs igen nästa fredag, pussar!






GREKLAND 19/8 - 26/8








b r e a k t h r u







50:- st på Tradera. Mums ♥

. . .


t o m o r r o w !



Imorgon flyr vi Sverige och drar till Grekland. Ska bli såå skönt! Men först är det massor som behövs göra, så nu blir det en sväng ner på stan, sen några tvättar och tillsist fylla resväskan.

tjiing!

f y r a k o m m a f e m

På fredag drar vi! Ska bli så grymt skönt med en vecka vid härliga medelhavet att det är helt obeskrivligt..!

Men, först är det lite saker som skall ordnas, och idag är det först ett ridpass på Preston som gäller, sen fika hemma hos Carolina. Imorgon blir det Mustasch (bandet alltså) i Göteborg!


Den perfekta sitsen, hahaha, ellller inte...



the dress



Ny klänning! Väldigt basic och enkel, men lätt att variera och perfekt nu till Grekland!

a game of shadows

Med tanke på tidigare inlägg... Tidigare idag då jag fikade med lite goingar så kunde jag inte hålla mig, så jag sprang in och köpte Sherlock Holmes på Blu-ray. Hoho, så nöjd!

Och nu!! Snart kommer ju uppföljaren till underbara Sherlock Holmes, och jag hoppas hoppas hoppas att den iallafall nästan når upp till den första filmens standard. Men, man vet ju aldrig med uppföljare tyvärr...

Men nu, se och njut!


the dress / the outfit



...oooch det är bekräftat. Jag är sämst på att ta bilder på mig själv, hahah....

You have the grand gift of silence, Watson; it makes you quite invaluable as a companion.

Alla ni med CANAL+ får nu inte missa att underbart fantastiska Sherlock Holmes med bästa Robert Downey Jr. i huvudrollen visas nu i dagarna! Det är en orgasm av grymma skådisar, det bara kommer och kommer! Man får ju inte missa Jude Law och Mark Strong (som också är med i fantastiska Stardust!).

Idag ses den på CANAL+ Film HD kl 13,25 och imorgon på CANAL+ First kl 21,00.





Har ni inte sett den, se den. Har ni redan sett den, se den igen.


-Madam, I need you to remain calm. And trust me, I'm a professional. Beneath this pillow, lies the key to my release.

H & M

Har spenderat hela dagen lång i Göteborg tillsammans med Linda och Kajsa där det har varit shopping för hela slanten. Blev två klänningar, ett armband från Shock samt ett mobilskal till mamma. Så japp, nu är jag pank lagom till Greklandsresan, hahah...

Tänkte bara hälsa att jag lever, så hörs vi imorgon istället. Sov så gott!

l i f e







@ the ocean

Hallo ppl! Befinner mig för tillfället ute på våran segelbåt fär vi just tagit oss förbi Lysekil. Ha en fin tisdagskväll, see you tomorrow!

sleepy c a t #two

Med risk för att låta som en kattnewbie, men jag totalt älskar Captain Smack Vladimirs sömnställningar.






THE EYE! hahahha




2 0 1 1 0 8 0 8

I n s k r i i i i i v e n !!!!

Så himla skönt, om tre månader bör jag ha mitt körkort klart och är redo att dundra fram på vägarna. Det betyder för er alla andra, tre månader tills ni får evakuera er från vägarna och börja åka buss och tåg. Mohahah.

Snart ska även gymkortet väckas, så nu blir det fart på pinnarna här hos Enarsson.

Och på tal om, ja, inget särskilt, hur mysig är inte denna bilden?
Fina Kaulitztwins!

brother for sale

19 år, snart 20, vilket gör honom till ett kap för alla småungar som vill ha en systemshoppare. Tyvärr inte rumsren, tålmodig, städad eller utbildad förutom grunderna.

Lång, mörkblond, lagom hull, märkeskläder.

Alla köpare av intresse! Lånas ej ut på foder, eller hyrs ut.



Ni kan aldrig gissa vem som varit vaken sen 4 på morgonen idag pågrund av sin äldre, men totalt respektlöse broder........

sleepy c a t #one

Katten som flyttat in i vårat hus (han tar ett steg i taget, först fick den bara vara på trappen, nu sover han i vårat uterum) har ganska skön sovstil. Så jävla avslappnad hahahah!






2 0 1 1 0 8 0 6

God morgon/förmiddag/tidig lunch!

Igår stack jag och mamma ut på en roadtrip och åkte igenom våran fina kust, genom Bovallstrand och bort till Smögen där vi käkade lunch och gick i affärer.

Sprang in på Junkyard och fick med mig ett par solglasögon samt ett helt underbart linne, till 40% rea!!

About Knowing Ed


Le Specs


Och yes, jag är en sådan person som skiter fullständigt i ifall det är kill- eller tjejkläder, bara det är snyggt!

party f r e a k


från båten i söndags

Vilken going dag detta varit...

Har inte sovit en blund ute hos Andrea då hon sover i -14° med en fläkt som låter värre än när far min provar trummor. Sen, på vägen hemåt, kom en go norrman och frågade mig vilket spår tåget gick från. Jag vet inte vad som flugit in i örat på mig så när han den 12 gången fick det intelligenta svaret "va?" kom en liten tant, klappade mig på axeln och svarade honom.

Ich don't talar nörska.


Sen när jag kom hem hade det utbrutit ett smärre krig där, ligger skit och skräp, ÖVERAAALLT! Gaah, mammaskada, men alltså jag klarar inte av att det är skit överallt, speciellt inte när det inte är jag som släpat fram all disk. Så, jag spenderade tre timmar med att städa, i 28° värme (inomhus..!!!)

Go dag.


2 0 1 1 0 8 0 3

Hej hej!

Hann inte skriva något innan jag stack iväg i morse för att möta upp med en killkompis som jag gjort en tatueringsskiss åt för en fika och brainstormning. Den kommer bli hur bra som helst!

Efter att ha städat undan ordentligt här hemma, hoppar jag på tåget för att hälsa på mina underbart fina vän Andrea som bor för långt borta.

Såg förresten att mitt klipp var mest sedda på 24 timmar på Aftonbladet imorse, så himla roligt!



Hörs imorgon!

Arthur, min lille knölval


älskar bilden!


skrämmer skiten ur några i kajak












http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/djurnatur/article13410025.ab

Svenska Sofia

Åh gud, vilken chock jag fick när jag kikade in på Aftonbladet i eftermiddags, och där, som tredje artikel kommer jag??! Trauma hahaha..!

Trodde de skulle lägga ut klippet under Webb-Tv fliken, alltså inte på första sidan men det var ruskigt kul att den var såpass populär! Enligt journalisten så fick videon 25 000 visningar på 60 minuter, det är faan inte illa!



Har fått 12 nya vänförfrågningar idag på Facebook, vilken slump va?

Nej, men det är jätteroligt att det blev en sådan stor grejj av det, hade inte räknat med varken intervju eller bild på mig.



Mona Sahlin kan se sig slagen av mig, Svenska Sofia samt min trogna, vita/gråa/svarta, springarsimmare Arthur the Whale

hahahahahaha


a f t o n b l a d e t

Ni som funderade lite över de tidigare inlägget, här kommer bakgrundsinfon!

Det var nämligen så att igår så tog vi båten ut till Grebbestad från Havstensund och la oss där ute på en liten ö som heter Pinnö. Precis när vi lagt fast oss med ankare och förtöjningar till klippan hör vi ett blåsljud från vattnet bakom oss och vi hinner se en svart skugga som försvinner ner i vattnet. Pappa ropar "VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL" och vi ruuuusar allihopa mot båtens akter som ligger längst ut i vattnet.

Jag hoppar ner i båten och hämtar kameran för att se ifall vi lyckas få en bild på valen ifall den går upp till ytan igen. Vi väntar och väntar och poff så dyker den upp igen, och skrämmer skiten ur några i kajak som paddlar förbi den hahaha...

Han visar ryggen några gånger innan den försvinner en liten stund, men så ser vi bubblor på vattenytan bara 10-20 m bort från oss så jag tar upp kameran och börjar filma, och DÅ DYKER DEN UPP!



Han gick upp 1-2 m från båten, sprutade lite vatten och tog en nypa luft innan han försvann ner under våran dragglina.

Jag fick hela kalaset på film! En i vårat sällskap tipsade Aftonbladet som då imorse ringde upp mig och ville få publicera filmen på sin hemsida. Fick även göra en telefonintervju också, och jag trodde jag skulle dö. Avskyr att prata i telefon, och att sen massor med folk ska få höra det jag klämt fram genom luren känns inte alls bra hahaha...



Det känns jävligt mäktigt att ha en 6-8 meter stor knölval intill båten vill jag lova.


c e l e b r i t y

Sveriges största kvällstidning Aftonbladet ringde precis och ville köpa en film av mig. Så nu får ni hålla koll på Aftonbladet.se imorgon eller på onsdag!

Och juste, jag är hemma från båten! Hej hej!

RSS 2.0