far a w a y

Sitter under en varm filt i soffan och har precis ätit upp några pepparkakor. Kan låta soft, men lägg till en mensvärk som är utöver denna jord så blir det inte lika häftigt längre...

Är så galet sugen på att åka iväg någonstans för ett litet tag, men pengar är ju en bristvara hos mig så det tar stop direkt. Bättre blir det ju inte heller när Ryan Air tar 89:- till London, vilket jag faktiskt skulle ha råd med ifall jag skulle kunna tänka mig att sova på parkbänk i Januari. fml




w o r t h


my hometown in pictures














från bohusläningen

Överssvämningar i hela stan, på bilden här ovan så ser man två båtar som är förtöjda intill kajkanten. Det som sticker upp ur vattnet är bänkar och soptunnor hahaha... Vattnet täcker sedan en stor gräsmatta och når ända fram till busstationen. Det är helt galet.

be my storm




Drömde hela natten att jag och Amanda var fast i en snöstorm uppe vid skolan där jag har mina Båtförarbevis-lektioner. Som vi kämpade mot snön, som varje sekund verkade bli djupare. Tillslut så blev vi insläppta i skolan, innan vi blev utkastade igen då det var ren panik överallt. Som tur är så hittade vi varsin häst och kunde kämpa oss runt i snöyran.

Sen vaknade jag. Och insåg att botten till min dröm var stormen utanför. Som det blåser!!!

Vädret den här helgen har varit helt åt skogen... I fredags när jag och Erik satt och spelade Skyrim på kvällen så lystes plötsligt hela rummet upp av en ruskigt kraftig åskblixt. Tre blixtar slog ned allt som allt under 5 minuter, sen blev det lugnt igen. Och resterande delen av helgen har det blåst som besatt och växlat mellan regn och uppehåll.

Som ni ser på bilden så har vi trevligt väder att vänta idag. Just nu verkar det dock ha lugnat sig lite ute, så troligen är det lugnet före stormen. Ska snart hoppa i bilen och köra de 4 milen till stallet för att göra stallsysslorna. Varken jag eller häst kommer sticka näsan utanför dörren idag, det kan jag lova hahaha!

Ta det försiktigt idag allihopa!

OnStage

Fick igår veta att jag tydligen har en biljett till Scandinavium som ligger och väntar till kvällens föreställning av OnStage 2011.

Ska bli jättekul, speciellt eftersom Peter Johansson ska uppträda, killen som uppträtt i rollen som Freddie Mercery tillsammans med det resterande bandmedlemmarna i Queen. Sjukt stort!



Även Darin, Henrik Hjelt, Jill Johnson, Sanne Salomonsen och Kate Ryan är där, ska bli oerhört spännande att se vad de har att bjuda på.

Sitter i bara handduk och måste snart ge mig av så nu får jag skynda. Ha en fin kväll!

five hours later

Hej hej!

Hade idag 5 timmar SvB-provskrivning.

Förstå nu att jag, en blond tjej med provångest, ska sitta i 5 timmar och våndas. Saken är den att förutom att bli totalt tom i skallen på alla idéer så sitter jag och spänner varenda muskel. Inget som jag märker av under tiden (förutom lindrig kramp), men sen, några timmar senare, så är varendra muskel stel som en bräda och fötter, armar och speciellt nacken knäcker och knakar så det gör ont.

Så nu sitter jag i soffan och försöker plugga samtidigt som hela nacken värker, och knakar. Vidrigt jobbigt, men skönt att det provet är över...

Ska nu fortsätta med min tråkiga uppgift, innan det blir till att se avsnitt 6 av Game of Thrones för 2a gången. Gött.

h e l g e n ?

Hade ett otroligt lyckat födelsedagsfirande i fredags med ett gäng goa vänner. Efter ett par timmar hemma hos mig drog vi ner till Harry's för att fortsätta kvällen.

Det var utan tvekan den absolut roligaste utekvällen so far, alla var på ett jäkligt bra humör och allt var grymt bara.

Men lördagen....

Vet inte vad som gick fel, troligen så var det min ej helt friska kropp som hamnade i slagsmål med den goa cidern, för usch, har nog inte mått sämre på länge.... Feber, spytt, migrän och varit riktigt riktigt dålig. Kan inte ens skylla på att det skulle vara en bakfylla, för detta var något out of this world...

Men, idag när jag vaknade mådde jag iallafall lite bättre, så då blev det en långpromenad och brunch för att fira lilla pappa på farsdag! Blev en riktigt lyckad söndag, dock kantad med kemiplugg då det är slutprov imorgon...

Until next time, toddles!

1 1 . 1 1 . 1 1 . 1 1 . 1 1



Precis just nu sitter jag inne i en sal och sliter mitt hår över det nationella slutprovet i Matematik D. Det kommer antingen att gå hur bra som helst, eller riktigt jäkla pissdåligt, beroende på hur de lägger upp provet.

Önska mig lycka till!

b a m

Hej!

Har de senaste dagarna plågat mig själv med matematik D, körkortsteori och feber. Till råga på allt så har jag även sett klart på alla avsnitt av Game of Thrones så kan inte ens belöna mig själv med ett avsnitt efter lyckad pluggstund längre.

Om jag klarar både MaD-provet samt KemiB-provet (som kommer på måndag) ska jag banne mig köpa ett par snygga skor som pris, det är jag fasiken värd.

uddevalla idag...



"if you would take a man's life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that, then perhaps the man does not deserve to die"

Tack vare min fenomenala bror så har jag blivit introducerad till den fantastiska serien Game of Thrones, en serie som utspelar sig i en fiktiv värld som närmast kan liknas med medeltiden, med en hel del undantag som gör historien så sjukt spännande.



Det är en sån där serie där man bara vill veta mer, och eftersom det är så många olika karaktärer, familjer och konflikter så föds hela tiden ett nytt begär av att se mer.






Jag kan medge själv att när jag först hörde om serien så tyckte jag den verkade ganska fånig och lite sådär nördig, men fy fasen vad bra den är, även bättre än Vampire Diaries.

Så, lyssna på min proffsiga åsikt, och ägna 50 minuter åt att se ett avsnitt av GOT. Första avsnittet är skakigt och svårt att förstå, men redan vid andra avsnittet öppnas världen åt dig som tittar.

Citerar en känd recencent som beskriver ungefär vad jag kände innan jag började tittat, bara så ni fattar vad ni missat;

 

"Wow.

I could end this article now and you’d know what I mean.

I didn’t want to watch Game of Thrones. I have a serious case of Middle Earth fatigue. Game of Thrones smelled Lord of the Rings adjacent and I just wasn’t in the mood for it. Don’t get me wrong, I love LOTR. I gorged myself on it back in the day to the point of needing a long-term break. Giving myself a break did not include watching Game of Thrones.


Since all of the usual web suspects were squeeing over the release of the first fifteen minutes of the pilot, I decided to give it a shot. I was immediately blown away by the quality of the show."

 

 

 

Med andra ord, se serien och njut av tanken att ni har hela 10 avsnitt att beta av innan säsong 2 börjar i April.

Vill ni ha en länk till ett sida på nätet där alla avsnitt ligger uppe (för att slippa tanka ner) så skriv en kommentar så skickar jag länken!




försvarssprayad

I onsdagsnatt så skulle vi prova och se ifall min försvarsspray verkligen funkade.

Den fungerade väldigt bra.


vänster hand...


höger hand...






Syns lite otydligt på bilderna, men färgen är ILLROSA (syns ganska bra på sista bilden i spegeln på det som runnit). Halva vänsterhanden är heltäckande rosa, och tummen har inte ett uns av vanlig hud visandes.

Efter mycekt gnuggande och gnidande så hittade jag dock ETT medel som nästan får bort all färg, nämligen spisrengöring hahaha... Diskmedel, sprit, aceton, tvål fungerar inte...

Väldigt tjusigt, eller?

b e a u t y



 

 


third of november / b i r t h d a y

God morgon!

Sitter nu i soffan och njuter med en kaffekopp över tanken att jag faktiskt äntligen är 18 år. Som jag har längtat efter den här dagen alltså, och ärligt talat som känns ju allt precis som vanligt.

Drog igårkväll (visade legget för vakten precis 00,01 hahaha kung) ut på Mortens som hade Halloweentema för alla studenter, och mötte där upp med alla mina goa 18+ vänner. När det sedan stängde vandrade jag hem och kraschade i sängen innan mina fina föräldrar väckte mig några timmar senare med tårta och kaffe, samt presenter.

Och åh, så bra dom känner mig... Fick Sharon Osbournes självbiografi som ska bli superrolig att läsa! Fick ju Ozzy's förra året när jag fyllde 17 av Carro, och den var verkligen grym. Fick även en hel del kläder samt nagellack, sånt där som man alltid uppskattar!

Men, det bästa av allt, fick en heeeelt underbar cykel från Velorbis! Såg deras cyklar och tillbehör första gången i vintras, när jag och pappa stod där och dregglade över dem.


(bild från google)

Designade i Danmark och handgjorda i Tyskland, med lädersadel och helröd som bilden visar. Såååå fin!

Ska sno en bit av tårtan nu och sedan försöka styra upp en lunch, take care!

HYPE by MOOD

Jag har blivit utvald att testa MOOD's nya hårvårdsprodukter vilket ska bli jätteroligt! Inväntar nu att de ska falla ner i brevlådan, sen ska det testas!


a u t u m n

Är det någon som vet vart hösten tog vägen? Har gått här hemma och suktat efter soliga, kalla dagar med frost i gräset och orange/gula löv överallt.

Istället är det grått, disigt, 8-10°, lerigt och tråkigt. Får väl hoppas att vi istället får en riktigt brakvinter, med massor av snö och kallt väder.

Ska nu skutta iväg till stallet, och faktiskt försöka filma lite vid dagens ridning, så ni kanske kan få se en liten film på en hälften vild hälften superduktig Preston idag då den första uppsuttna galoppen på nästan en månad ska ske. I vanliga fall, när han blir riden dagligen så brukar han alltid bralla lite vid första galoppen, så idag får jag knipa med knäna hahah..!







Bilder från en suddig mobilkamera på en lite tjurig Preston som inte alls ville gå i samma takt som jag, hahaha...

2 0 1 1 1 1 0 1

Ha, fasen vad jag fick tänka efter när dagens datum skulle in hahaha...

Snyggt att jag startade veckan med att inte göra några inlägg, trots vad jag sagt tidigare, hahah! Ni får helt enkelt stå ut med mig.

Har idag varit ute i stallet och dressyrat runt i ridhuset med Preston som går så sjukt bra just nu att man längtar ut i ridhuset. Sjuk gott.

Har även kört en lektion på körskolan som dock inte gick lika bra. Blir så satans störd på deras sega bensinbilar, när man istället kan glida runt i våran skitgoa diesel.

Nu blir det en kopp té, sen ska jag störta i soffan.


RSS 2.0