m o r n i n '

Det var så needrans skönt att lägga sig i sängen igår att ni anar inte. Gott gott! Något som inte är lika skönt är när man inte somnar ändå. Trots 3 timmar sömn på 36 timmar.

Tror jag ska börja kalla mig Sofia Insomnia.

Men, somnade tillslut och vaknade upp bakfull? Huvudet dunkade, magen rullade och allt ljus och ljud dööödade. Alltså, vad är det som pågår? Blir så tröööött på skiten.

Ska plugga lite och sedan släpa iväg mig mot skolan, ikväll får vi efterlängtade gäster!

2 0 1 1 0 9 2 9

Åh vilken dag.

Somnade runt halv 3 någongång på natten, vaknade 20 minuter senare och var sedan vaken till 6-snåret. Sen upp igen klockan 7.

Har alltså sovit typ 1,5 timmar inatt och är inte särskilt pigg just nu. Lyckades dock slumra till någon timme på förmiddagen men är inte helt i mitt esse ändå måste jag erkänna, hahaha....

Nej, nu ska jag sova, viiidrigt skönt!



d r e a m

 

henrycole.se/ASH 2 89O:-


2 0 1 1 0 9 2 8

Ni har väl inte missat att POTC 4 idag släpps på DVD och Blu-Ray?

Har redan införskaffat mig Blu-Ray versionen så snart blir det Piratspan här hemma. Var ju och såg filmen på premiären (kl 23,59 17 maj haha, nööördigt..) så det var ett tag sedan.



Och nu när vi ändå pratar film tänkte jag tipsa om ett mästerverk som har premiär i sommar.



Tecknad film som utspelar sig på Skottland. Trailern ser riktigt grym ut!


if your horse says no, you either asked the wrong question or asked the question wrong.


Ruskigt kär i galoppbilden över, man riktigt ser kraften i musklerna.

Det finns inte mycket som ger en så mäktig känsla som när man är i samspel med ett så kraftigt och stort djur.




2 0 1 1 0 9 2 6

Fy fy fy vilken vidrig dag, riktigt ruskväder och massor med plugg. Prov imorgon också och jag fattar verkligen ingenting. Oh well, ingen sömn i natt då.

Har verkligen inget roligt alls att berätta då jag för tillfället inte har ett liv whatsoever, men snart blir det roligare får vi hoppas.



hej hej kemi hejhejdå liv

equus ferus caballus

There is something about the outside of a horse that is good for the inside of a man.
-Winston Churchill



Hade en så himla go ridtur igår på hästen här över. Han hade inte blivit riden på nästan en vecka så jag tänkte ta det ganska lugnt och börja med lite uppmjukande övningar.

Han visade sin fullblodssida till att börja med och var oerhört spänd, nervig och lite skuttig och tjurig men slappnade av jättefort när vi bara skrittade runt och aktiverade hjärnan lite.

Sen gick han så ofantligt fint att det var löjligt. Tuggade på bettet hela tiden, gick i samlad form men ändå med spänst och tryck i steget. Inte ens den überläskiga dörren som vi annars inte kan passera var några problem.

Allt gick som på räls, galopp, trav, skänkelvikningar, skritt-galoppfattningar och skrittpiruetter så efter 35 minuter så avslutade vi passet, sjukt nöjda och glada bägge två.

Gud vilken härlig känsla i hela kroppen ett sådant pass ger!

(bilder från tidigare ridpass)








mornin'

Sitter i sängen och lyssnar till KoЯn samtidigt som jag försöker återhämta mig från nattens händelser, hahahah....

Åh, det var länge sedan jag blev SÅ skräckslagen som i natt (det var möjligtvis när jag mötte cyberbjörnen i RDR)

Jag var redo att hugga ner någon, det kan jag säga utan att överdriva.


Det är nämligen så att jag har ganska stora problem med att sova på kvällarna och ligger ofta vaken i timmar innan jag somnar. Så inatt, låg jag i sängen och försökte sova när det smäller till någonstans ute. Vaknar till lite och ligger sedan och lyssnar efter ljud. Efter ca 5 min kommer nästa smäll, och denna är mycket närmare huset.

Det blir tyst en stund och jag börjar väl nästan slumra till när jag hör någon gå på våran grusuppgång. Hör sen någon gå nedanför mitt fönster. Ligger helt knäpptyst och hör sedan hur en stege flyttas. Blev så rädd att jag var beredd att springa in i min garderob och gömma mig.

Men, jag som är lite paranoid, har alltid, ALLTID, en kniv (heheh) och en försvarssprej som ligger inom räckhåll från sängen. Så jag griper tag i dem, tar av alla skydd och sitter där redo på att någon ska ta sig in i huset.

Men, såklart så hörs det inget mer sen, och tillslut somnar jag och vaknar upp fullt levande idag. Kan dock fundera på vad faan det var som lät. Otäckt var det iallafall.

Så nu vet ni, gör inte inbrott i mitt hus, för jag är armed hahaha....



WAAAAAH BLOOOOD PÅ KNIIIVEN!!!
Fast nä, det är rost, så välanvänd är den förstår ni hahaha!


Barnabas Collin

Åhå jag blev så lycklig när jag surfade runt på nätet för några dagar sedan och fick syn på bildern från en filminspelning.

Just nu pågår nämligen inspelningen av en ny Depp-Burton film!!!





Det ser ut som denna kommer bli en riktig Tim Burton-rulle, skruvad, märklig och helt genialisk. Självklart är även Helena Bonham Carter med i denna, och även lilla Chloë Grace Moretz (som bla spelat i Kick-Ass där hon var Hit-Girl).

Åååh håå, kan inte maj 2012 komma liite fortare?

Dark Shadows

11 may 2012


Mr Marston, sir

Jag har alltid varit lite av en pojkflicka som älskar spel som GTA, World of Warcraft, Battlefield, Halo etc etc. Har dock inte spelat särskilt mycket de senaste åren då varken tid eller intresse funnits.

Men, så för några veckor sedan kom min bror hem med ett nytt spel, Red Dead Redemption! Och det är som gjort för mig!

Man spelar John Marston, en cowboysnubbe som i slutet av 1800-talet ska leta rätt och döda två andra snubbar för att få tillbaka sin familj. Han rider runt på sin häst kors och tvärs över både Amerika och Mexiko och skjuter hej vilt överallt.

Fattar ni?!


Grym grafik, man får leka cowboy, och kan rida runt heeeeeelt obehindrat!! Hästtjejen i mig gråter av glädje!









Men, idag när jag tog mig en runda upp i skogen bland bergen för att fånga in en tjuv upptäckte jag genast problemet med detta spel.

Allt hade gått skitbra, jag dödade (heheh) hans medbrottslingar och lyckades fånga in snubben jag var ute efter levande. Så medans jag bar honom påväg mot hästen min så stegrar den och springer iväg. Alla andra hästar runt (de döda snubbarnas) börjar gnägga och stegra och vips så är jag ensam med tjuven på ryggen.

Så vänder jag mig om och ser en MEGASTOR BJÖRN komma springande mot mig. Stängde av spelet direkt och får nu vänta på min bror så kan han göra klart uppdraget åt mig.

Jävla björnar.


hallå där

Får ursäkta den dåliga uppdateringen, men har varit heeelt utpumpad de senaste dagarna, har haft skola, prov och sjukdomar att brottas med.

Jag har ju klagat på att jag har haft ont i halsen, feber, huvudvärk och hosta, och ja, det är inte så konstigt eftersom jag tydligen vandrat runt som en enda stor bakterie med både halsfluss och luftrörskatarr. Mysigt värre, hahah...

Sitter nu hemma i ett par skitfula tofflor och fryser, men tror minsann att kaffekokaren ropar på mig.



g r e e c e day 2

Här kommer en laddning med bilder från underbara Kreta! Dag 2.

Vårat underbart fina hotell...




Plataniás @ daytime




Vi gick som ni ser en vända nere på stan direkt på morgonen, köpte frukost och bekantade oss med staden.


Köpte knark....


Solade vid poolen...


Och tittade på kära pojkar nere vid havet...








Hittade några kissemissar...


Middag i solnedgången på Olive Tree där världens flörtigaste servitriser håller till. Efter denna kväll blev vi aldrig av med servitrisgrekerna som dök upp ÖVERALLT!!




Och som vanligt bjöds det på löjligt mycket Raki och Ouzo. En sån kanna räcker till 6 shottar...


Sen vandrade vi hem, bytte om och drog ut på stan för som party! Vi träffade på sjukt sköna Göterborgare som vi sedan spenderade resten av veckan med. En toppenkväll helt utan några bilder!


for we live in sin, for we will win


Här sitter jag, apförkyld och jätteuttråkad. Imorgon är det prov i MatteD-kursen och jag tror jag dör på alla mattetal jag glömmer bort hur man löser direkt efter att jag fått fram rätt svar.

Ska göra ett ryck och få klart ett tiotal uppgifter, sen blir det promenad!

Scars on Broadway
- They Say

c o l d

Har åkt på jordens värsta förkyldning.

Tror näsan väder ett ton. Huvudet väger tre ton och ögonen läcker flera liter tårar (får väldigt rinniga ögon när ett virus bor i kroppen) samt huvudvärken från helvetet.

Orkar inte sitta framför datorn, så vi höres!

Ciao!

John Wayne

Man blir banne mig ruskigt trött i kropp och knopp när man kämpar mot regn och blåst. Det blåser kuling och spöspöregnar.

Tänkte vara hurtig och jogga ner till ridhuset från stallet för att slippa dra på täcke över hästen, men när vi kommit ca 50 m så var vi pissblöta bägge två och gav upp alla tankar på att springa.

Sen blev det lite röjjande i ridhuset och vi visade John Wayne vart skåpet ska stå. En inte helt dålig riddag alltså, trots en knackig start då både hörnen, jackor, damm och annat var sjukt otäckt, enligt hästen.


* * *


no bear only beer

De som känner mig lite bättre känner förmodligen till att jag är vansinnigt rädd för björnar. Så går man in på Aftonbladet och möts av det här som huvudrubrik.



Björnar i min blogg, här och här!

struck by thunder

Oj sicket uppvak det blev imorse...

Jag är en sådandär person som alltid får huvudvärk när vädret skiftar (vilket varit ett jäkla aaaaber denna vecka då vädret växlat var femte minut), men får verkligen spränghuvudvärk när det är tryck i luften (som innan åska).

Så imorse vaknade jag strax innan halv 6 av jordens huvudvärk samt att regnet öste ner. Låg och tyckte synd om mig själv när jag hör hur regnet helt plötsligt försvinner.

Sen lyser hela rummet upp, allt blir blåvitt, hör världens jävla smäll (fick tinnitus hahah..) och sedan skakar hela huset. Allt hände samtidigt och jag typ flyger upp ur sängen och tänker "VAD I HELVETE BOMBAR DE FÖR?!?!??" innan jag inser att det var nog blixten som slog ner, hahaha...

Hör sen pappa komma knatandes, som skrattar lite åt mig där jag sitter helt chockad i sängen hahah. Tydligen så var en hel del grannar ute och yrde efter smällen, de kände också av den.

Mamma berättade sedan att en nära bekant till oss som bor drygt 2 km bort hade varit vaken och hört/sett åsksmällen och reagerat på hur stark den var.



Det är sjukt häftiga krafter det där alltså, och något man ska ha stor respekt för. Vårat hus är stort, och står säkert mellan två berg.

Plötsligt händer det.

Det var som faan...

Har någon länkat mig? Min statestik är typ x3 idag, och då har jag ändå inte skrivit något här på två dagar, hahaha, vad händeeer?!

Tack alla ni som tittat in i allafall!




f a l l

Helvete vad kyligt det är idag, riktig höstkyla.

Kan uppriktigt säga att det känns ganska skönt. Finns det något mysigare än att leva i stickade tröjjor, vantar, halsdukar och mössor?

ti

Och mina älskade 10 cm vinterkängor med ulligt foder. Åh, kärlek!

K a n D e e





Linnet köpte jag på Kan Dee's rea i våras. Var hemma hos henne i februari då hennes fantastiskt duktiga pojkvän gjorde min tatuering och tjuvkikade då på ett linne som låg framme. Tog som sagt inte lång tid förrens jag hade ett eget, heheh...

the big grand light

Köpte den grymmaste tändaren i Kreta. Upptäckte dock inte förrens jag kom hem vad som var så himla grymt med den.

Först, storleken och en mycket användbar karta över Kreta....


Sen, bästa lågan...


MEN TILL SIST!!!! En ficklampa!!!?!??!?!


Som dessutom lyser riktigt grymt...


Japp, jag är fetingnöjd med min tändare, hohoho

2 0 1 1 0 9 0 6

God morgon!

Var det någon som såg Idol igår? Klart det var, hahah....elektropop!

Har hunnit duscha och äta frukost (banan) så snart bär det vidare till skolan för en dag full med psykologi, kemi, fysik och matematik. Roligt? Niet.

Men gud vilken natt det var idag... Somnade vid midnatt och började genast drömma om björnar. En björndröm är samma som förstörd nattsömn. Jag blir så rädd. Så jäävla rädd att det är outhärdligt. Usch usch, läskiga björnar...

Så, någongång mellan 3 och 4 vaknade jag igen av att jag hade vänt mig 200° i sängen. Istället för det typiska huvud på kudden, fötter längst ner, så låg jag med huvudet mitt på sängen med en hög av täcket som kudde. Ena benet låg på backen, det andra hade jag slängt upp på min skrivbordstol och rumpan balanserade på sängkanten. Inte särskilt bekvämt, och totalt exponerad för eventuella hungriga björnar som av misstag skulle kunna passera igenom mitt rum.

Tog inte lång stund förrens jag åter grävt ner mig i säkerheten under täcket.




H A P P Y B I R T H D A Y


Farrokh Bulsara / Freddie Mercury
5/9 1946          -       24/11 1991





"I won't be a rock star. I will be a legend."

new from g r e e c e







from Bershka

day 8

Helt underbart. Jag har nu haft ont i halsen, hostat och haft feber fram och tillbaka sen förra fredagen.

Men, med tanke på alla otäcka sjukdomar som florerar runt i våran värld är jag väldigt, väldigt glad för att allt jag dras med är en elak och envis förkyldning.

Så, nu tänkte jag och min förkyldning åka iväg för en fika med mamma innan det blir kräftskiva ikväll. Någonstans i mitten blir det lite tecknade för första gången på veckor.

See yah!

right now;





Kul i skolan med linne från Bershka

m o n o p o l

Har nu på kvällen spelat schack, monopol och ätit äpple. Och är helt slutkörd!! När blev sådana här simpla saker skitutmattande?

Det är banne mig tur att det snart är helg.


ja, ni ser ju hur vi kämpar på kemilektionera

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag

 

 

 

22

♥♥♥

 


2 0 1 1 0 9 0 1

Hej och hå.

Det finns banne mig inte mycket att säga såhär under skoldagarna. Vad är det som händer liksom?

Vakna tidigt, gå till skolan, försöka vara vaken, somna, vakna, "plugga", sova med öppna ögon, "plugga", äta lunch, slösurfa, "plugga", vandra hemåt.

Kommer hem och dör i soffan. Inte mycket spännande som händer här inte.

Men, nu ska jag hoppa på soffan och dra vidare till mitt barnpassarjobb. Hare gött, haj.

RSS 2.0