red gold

.
MUNORGASM! En hel tallrik pomelo <3<3<3

bad hair day

impuls. 
.
Kände för att klippa håret... Så jag gjorde det.
.
.
Blev lite ojämt så det blir till att besöka frissan och fixa till de =)
.
Vad tycker ni mina trogna läsare? Har ju kvar de avklippta så i värsta fall får jag väl tejpa fast det igen, haha!

blaargh

Det fungerar inte att lägga in bilder.. GAAH blir TOKIG!

savvy m8?

Kväll med tacos och Australia + Hugh Jackman, det är lika underbart fantastiskt som det låter! 
.
Spelade (!!!) GTA (grand theft auto) förut och där skulle man i ett uppdrag köra en bil genom staden utan att skada den. Efter 18 försök gav jag upp. Hoppas det är lättare att köra bil på riktigt! Vilken vi lär se om några veckor, då börjar övningskörningarna...
.
PUSS

smask smask

Denna dagen har varit fullspäckad! Först sov jag så underbart länge (ända till klockan 11!!) och gick sedan upp och åt kanon god frukost. Sen hoppade vi in i bilen och åkte ut till lilla båtis och hälsade på (snarare såg till att allt var som det ska) innan vi åkte till något ställe i Fiskebäckskil för att fika och äta typ "afternoon tea" på ett ställe vid vattnet, mycket trevligt!
.
Sen stack jag och pappa upp till lilla Juni för att se till henne litegranna och frysa fötter, tår och näsor av oss, sånt som hör vintern till!
.
Tänkte ladda upp några bilder från dagen men blogg.se cpar så det får vi ta en annan dag, men nu vet ni att jag lever iallafall

nattens lärdom

Jag är fortfarande mörkrädd. Sov gott!

praw

Uscha mig vilken film vi fick se idag i skolan... Förbannade tjommar! Gaah så jädra orolig film, fy tusan! Tacka vet jag Sleepy Hollow, en film med lyckligt slut kan behövas i denna skoldepp! Se inte BÄNKEN! (eller gör det, tankvärd film!)
.
Efter skolan mötte jag upp med mamma och mormor nere på stan för lite fullständigt ointressant shopping (= jag fick inget... haha) sen gick vi till Röda Rummet och fikade lite, bästa cafét i stan! 
.
FÖRRESTEN! Jag vägde min väska idag som jag kånkar på ungefär 5 km varje dag.... 6,3 KILO!! Konstigt att jag har ont i axlar och rygg va? 
.
Nu till lite mera intressanta saker, i veckan ska det inhandlas knästöd, ÄNTLIGEN! Längtar, älskar att bli pank på smärtlindrande saker. OBS. Ironi.
.
Fast först avslutar vi kvällen här hos Enarssons med feta räkmackor och fruktsallad med vit choklad till efterrätt.

fredag jag är kär

Satan, det var inte lätt att somna igår...liggandes på golvet...på en kort madrass.. Älskvärt.
.
Nej men det riktigt anledningen till att jag inte kunde somna var ju att jag redan sovit en stund och min spindelfobi gjorde sig påmind (kommer fortfarande ihåg när ngn på öp-lägret sa att man äter upp typ 10 spindlar i sömnen varje år... Fy tusan!) så allt jag såg hela natten var alla spindlar som kröp närmre och närmre.
.
Nu är det dags för kemi och Carl har förstört min frisyr. Yes.

oups

Kanske somnade i typ 2 timmar? Så jädra skönt men nu är jag trött igen så sängen (/ min madrass på golvet) sen är det skola i morgon igen. 
.
Min mormor öser. Tjiing!

trött

Fasen vad jag tjatar om att jag är trött, men äh, ni får leva med det! 
.
Idag nere på stan fick jag köpt torkade äppelringar, en grön banan och en pomelo! Frukttema, yesbox! Men det är ju så sjukt gott så vad ska man göra?
.
Idag när jag tog bussen hem satt det en kille bakom mig och sjöng på "Ingen vill veta vart du köpt din tröja" och han sjöng verkligen. Tog i liksom och försökte sätta alla toner (failade, såklart) så nu kan man ju gissa vilken låt jag har på skallen? Precis. Faan skulle gått hem.
.
Nu nördar jag framför lite "The Big Bang Theory", faan finns inget bättre!

blogg

Blogg.se är ju helt cp idag...? Men men.. Lång dag i skolan idag, tur vi bara har lite svenska kvar och sen mentorstid, för fyttirackarns vad trött jag är!
.
Mormor väntar hemma på mig också, inte träffat henne på nästan ett år! Galet!
.
Nu, lektion!

INTE OK

Fy farao. STÄDAT HELA EFTERMIDDAGEN/KVÄLLEN!? Huset skulle tydligen vara i tipp topp till mormors ankomst i morgon, eh... Vi är Enarssons, dirty and full of shit. Fast det var ganska kul att suga upp spindlar (dammsög källaren), känns alltid lite mäktigt! Dom jävlarna ska få!
.
Nu är det dags att sova, sista natten i min säng, mitt rum, och jag får inte tillbaka de förrens natten mån-tis då mormor tar mitt rum under helgen. Jag får en madrass. På golvet. Ensam i vardagsrummet. Det är ???.
.
natti!

Inte min dag.

Förutom att mina Converse är paj och behöver limmas ihop så gick idag datorväskan sönder 4 m från min dörr.

Nej, nu måste jag träna lite inför "grab a boob day" som är i morgon.

Undrar vad som mer tänker gå sönder idag...några gissningar? Den som gissar rätt får......min trasiga datorväska!

my life is over

Dagens upptäckt på väg till skolan i snöstorm: Mina Converse är sönder
.
.
=(

so you think you can dance?

Neil & Dannys prinsdans, me love!
.
Sitter och ser på mitt och mammas favoritprogram, So you think you can dance! Jädrar vad dom hoppar och flyger, fasen om man kunde sånt! Men men, årets nyårslöfte, nå till tårna med raka ben!
.
Nu blir det snart sängen, har slampat hela eftermiddagen, försöker ju kurera mig då jag är lite sjuker.
.
natti
.

faan, SLAPPAT ska det stå, INTE SLAMPAT.

VÄLJ OCH VRAKA

Vart vill du bo?
.

busigt agneberg

Hahah vi hade spanska idag och som vanligt så försvann läraren iväg och vi satt där som de små lydiga elever vi är.
.
Vad händer då? Jo, brandalarmet går hahah! Så vi får packa ihop (risk att brinna upp? vad är det?) våra grejjer och gå ut som yra höns, Agneberg är ju inte våran skola så vi hade ingen aning om vart vi skulle ta vägen.
.
Men, vi överlevde och fick äcklig lunch, yes!

Odio Español

Jag sätter 10:- på att jag kommer ha galen träningsvärk imorgon, uj uj! Men jädrar vad skönt det var att svettas och kämpa, längtar tills nästa kettlebellspass på torsdag!

Nu har jag typ 19283 glosor och en uppsats på spanska att fixa... Fan bajs. Hej då sömn!

pwned

Hej bloggen, CP barnet här!

Kan ju börja med att jag och Emelie ägde dagens händelser, TOTALT!

Vi busade lite med tjommarna efter att de puttat oss i snön och gudar i mig vad roligt det var! hahah!

Sen fyllde vi Carls fickor på jackan med snö + rullade både Ludde o Carls jackor i snön och fyllde även Luddes mössa med härlig, vit, fluffig snö, hihi!

Nu blir det ett pass Kettlebells på gymmet, ciiao!


mondaymorning

Euuääk vad förkyld jag är, min näsa bara rinner och ögonen svider. Tror detta kommer bli en toppen dag. Not.
.
Juste, JAG FICK INTE JOBBET! =( Ryktet har gått nu i efterhand att dem sökte någon som var över 18.. eh ja.. jag är ju 16 år då och det stod tydligt på mitt CV. Lite trött blir man men men, på't igen!

faan

Happy sunday turned to be sad sunday =(

juni

Satan vad mysigt det var att rida ut i snön och pluffsa runt i hagarna och sedan rida lite dressyr i paddocken som gick överraskande bra med tanke på att hästen stått i 3-4 veckor kanske haha.

Nu är rääääcerfarmor här så nu händer de grejjer!

pöss

söndagen

ÅH så skönt att bara sova länge! Vaknade för typ 30 min och det var så jäkla skönt! Speciellt eftersom jag har blivit förkyld (igen).

Nu ska jag strax hoppa i ridkläderna och följa med Håkansson till stallet för lite snöridning, myyys!

looklet

Det är farligt att läsa bloggar på kvällen som länkar till beroendeframkallande hemsidor.
.
Maja länkade till den sjukt bra hemsidan Looklet, fasen, jag är FAST!
.
.

Gööööötäääbååårg

Kom hem för en timme sen efter att ha lekt lite kurragömma på IKEA, haha så jäkla sjukt! Men det var riktigt roligt, vi var väl typ 300-500 pers som sprang runt där inne och letade gömställen, det var banne mig någon i varje garderob/hylla/säng etc etc!

När vi blev hittade gick vi runt där lite och försökte leta upp lite folk vi med men fastnade med 3 killar i en säng, hahah, sjukt sköna grabbar! Sen drog vi in till götet igen och käkade och myste, nu blir det mat och film med the family.

TACK OCH HEJ

mörrn mörrn

ÅH jag är så tröött! Men ska med ett tåg 11,09 så vad har jag för val än att gå upp nu? Idag är det faktiskt dax för kurragömma på IKEA i Göteborg! hahah

Fick ett samtal av Carl typ 01,10 i natt också, hahaha, det var ju...intressant haha men jävligt roligt!! Lilla Carl och ölen funkar nog inte så bra ihop hihih!

Nu: dusch!

dags att nana

Idag blir första kvällen denna vecka som jag lägger mig innan 12, galet duktigt av mig faktiskt! Nej men jag har faktiskt redan sovit en stund idag, powernap för tusan!

Såg nyss på en bit av filmen Changeling som Emelie sagt var så bra samtidigt som det bjöds på fruktsallad och det jag såg var toppen men jag oooorkar verkligen inte hålla ögonen öppna! Det fanns en överhängande risk att somna i min fruktiga skål och då också drunkna i fruktsalladen, något som jag inte gärna upplever hehe.

TJOMMAR -> You see a lot of smart guys with dumb women, but you hardly ever see a smart woman with a dumb guy





IN YOUR FACE *balls*

22012010-18:32

Japp, vilken jädra inspiration jag hade till rubriken!

Hursom, jag är hemma och har lyckats laga internet som inte funkade tidigare, WOOHOO! Ni kan kalla mig fixarN! Nu njuter jag av Spotify och tänkte beklaga mig över något som jag inte längre kommer ihåg.

Tusan.

Trevlig kväll!

9p^4+24p^2+16

FAAN IDAG HATR JAG MATTE!!!
.
Det är ju för i helvete INGET samband, det är ju inte ens logiskt! Jävla bajs!!
.
ARRGHHH!!! )="(W =UDS)=UF=)AUF)=ISA=I F

Heelg!

Nu äntligen är veckan klar och det är dags för att SOVA!! 
.
Men nu är jag sjukt sugen på frukt...gissa vilken haha... Men naaj, nu blir det matteplugg!

Jonathan Johansson

Nu är planeringen att skutta i säng och sova läääänge (eller ja, till 7 iallafall) men först måste jag dela med mig av detta!
.
.
Mycket bättre i denna versionen än den inspelade du finner på Spotify, jag kan lyssna på det här klippet hur många gånger som helst!
.
.
Klippet ovan, hur man skapar musik på en flygel genom att vara 4 personer, jädrigt coolt faktiskt!
.
NU GOD NATT!

När jag blir stor ska jag bli kirurg. För de tjänar så bra i snitt.

Min klädsel när jag skulle ner till Willys för att införskaffa mig pomelos (som nu btw är 1 kr billigare än för 3 dagar!! Jippie!!) var under all kritik... Tänkte att vårjackan borde duga då den andra känns lite för varm.
.
VÅRJACKAN!? Tror jag missade den lilla detaljen att det är 60 cm snö ute och cirkus -5... Som grädden på moset hade jag ju mina chinos och converse. CHINOS!? Tyget på dem är ungefär lika tjockt som en vanlig t-shirt. 
.
Summasumarum: KALLT!
.
Don't try that at home!

GAAAAAH

Precis just nu är jag så trött att jag håller på att somna. Alltså jag kan knappt hålla ögonen öppna, fatta vad illa! Annars är jag nästan aldrig trött, iallafall inte på kvällarna.

Under spanskalektionen tidigare idag så räknade jag ut att jag sovit 13 timmar på 4 dagar. Är det lite för lite kanske? hehehe

Nu ska jag ner till stan för att köpa lite droger...POMELO!

suuuperfrääääsch.....nooot

Attraktivt?

.
tjommar wtf?

P3 GULD GALA

Ett urval av bilderna som klickades under kvällen
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bättre än bra :D

svennebanan

Back to reality! Sitter nu i skolan med en sjungande med Empo bredvid mig som sjunger till Svennebanan, sååå gryymt :D
.
Gårdagen var GRYM och jag lovar att det kommer komma en hel del bilder och filmer hihi :D
.
PLÄP!

P3 GULD GALA 2010

IDAG SMÄLLER DET!



Klockan 16,12 hoppar vi, (jag, Ludvig, Emelie, Carolina, Carl och Andrea) på tåget till Göteborg för en god middag på indisk restaurang innan det är dags för P3 Guld Gala!

Vi sitter alla 6 i en egen loge där vi ska sitta och titta ner på alla kändisar som petar näsan, hoho!

Så vi kommer se exempelvis Lars Winnerbäck, Miss Li, Teddybears, Amanda Jensen och sen några jag inte kommer ihåg uppträda, hihi..

Årets nominerade

Årets grupp
Fibes, Oh Fibes – 1987
Ingenting – Tomhet, idel tomhet
Kent – Röd
Mando Diao – Give me fire
Takida – The darker instinct

Årets artist
Amanda Jenssen – Happyland
Jonathan Johansson – En hand i himlen
Lars Winnerbäck – Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen
Markus Krunegård – Prinsen av peking
Miss Li – Dancing the whole way home

Årets nykomling
Erik Hassle
Fever Ray
Lorentz & M. Sakarias
Maskinen
Miike Snow

Årets låt
Agnes – Release me
Erik Hassle – Hurtful
Mando Diao – Dance with somebody
Markus Krunegård – Hela livet var ett disco
Promoe – Svennebanan

Guldmicken
Jenny Wilson
Lars Winnerbäck
Miss Li
Promoe
Takida

Årets dans
Adam Beyer – Samlad produktion
Axwell – Samlad produktion
Dada Life – Just do the dada
Fever Ray – Fever Ray
Samuel L Session – The man with the case

 

Årets hiphop/soul
Lorentz & M. Sakarias – Vi mot världen
Mohammed Ali – Processen
Näääk – Näääk vem?
Promoe – Kråksången
Stor – Nya Skolans Ledare

 

Årets pop
Deportees – Under the pavement – the beach
Fever Ray – Fever Ray
Fontän – Winterwhila
Miike Snow – Miike Snow
Taken By Trees – East of Eden

 

Årets rock/metal
Abramis Brama – Smakar söndag
Babian – Fullproppad, listtoppad, livrädd & uppstoppad
Gösta Berlings Saga – Detta har hänt
Satan Takes a Holiday – Satan takes a holiday
Switch Opens – Switch Opens


Men nu är det skola!

catapult

Hahaha faan vad jag vill ha en kattunge <3





Och för er som undrar, min bror älskar mig, se bara nedan!



För er som inte ser står det

"Erik Enarsson ska följa min kloka syster Sofia Enarsson's råd och bli köna. Faan vad jag gillart!"



naaaw

vad är hjul?

Hmm... ja, rullväska är en väldigt bra uppfinning...när det inte är snö.... Haha jädrar vad tungt det var att dra hem Empo + Luddes väskor upp för hela Skolgatan och sen våran väldigt oskottade gata. 
.
.
Kolla vad lång min arm blev, helt uttänjd!
.
Nu blir de mer plugg!

AJ LÖV

Wippido vad kul jag haft denna natt/morgon! 
.
Typ gaalet ont i huvudet så jag vaknade mitt i natten och sov typ inget.. Sen när jag vaknade kl 7 hade jag fortfarande ont i huvudet (migrän typ) så jag stanna hemma och skippade första lektionen för att sova lite, hihihi så sköönt!
.
Sen vare tillbaka till skolan, vilket var tur för annars hade väl inte dom stackarna där klarat sig utan mig :(
.
ÅH nu är det en hamster på TV, faan ge mig Persson och Reinfeldt tillbaka!

ALLA ÄRADE BLOGGLÄSARE

KLICKA INTE HÄR

black&white









©sofiaenarsson

söndag

Gaaah, morgondagen är sååå lördag, fy faan vad den här dagen ska bli bättre! Matteplugg, promenad, pomelos, fruktsallad, ja ni hör!

Har sovit sådär galet länge idag med så nu ska jag sätta fart, hoppas ni får en trevlig dag =)

No man like Jackman

Det finns inget humör som inte Hugh Jackman på Oscars Galan kan ändra på, raauuuwr!

TACK mamma för att du kom ihåg det <3






obs

PMS
.
hosthost

bajs

Asså idag är ingen bra dag, jag är på ett sånt fittigt humör och alla bara dampar. Vaknade sent, typ halv 1 av att mina skavsår fastnat i täcket så jag fick rycka loss dom, det gjorde ont. Punkt.
.
Sen nere på stan så såg jag massa folk jag inte vill se/träffa så jag blev lite arg/ledsen typ. Det liksom grävde upp massa saker jag försökt glömma.
.
Nu på kvällen har jag haft ont i huvudet, fötterna och träningsvärk och bara varit nedstämd och SUPERTRÖTT. Plåstrena jag satt på hälarna har fastnat (såklart) och alla på skype är helt cp.
.
Faan tur jag har ANDREA på msn som är normal <3
.
hahahahahah de vore kul att skratta

***

efter en stunds haltande nere på stan bjöd pappa på lunch på Cactuz, muuummmmsss!

Nu sitter jag här hemma, nöjd om magen efter att ha fått en hemmagjord Espresso Mocha av mamma och ska strax hugga in i en pomelo och kolla på några avsnitt av "The Big Bang Theory" innan jag ska dränka mina fötter i jodopax för hästar.

tjiingbiiing

morning sunshine

Alltså det är helt galet hur ont jag har i mina hälar just nu... Har ju mina jättemysiga skavsår och det ena vätskar sig och blöder, fortfarande!

Aja, what doesn't kill you only makes you stronger.

Nu ska jag iallafall vandra ner på stan (i mina Hilfiger stövlar, haha snyggt huh??) med familjen för lite fönstershopping och fika. Sen när jag kommer hem igen blir det matteplugg, lovely!

ÄLSKART <3

Det finns INGET mer underbart än när plåster fastnar i skavsåren! <3<3<3<3
.
Brb, ska bara skära bort mina hälar
.
.
OBS, såret på foten som är mest till vänster blödde igenom 2 plåster.. SKA BLI SKÖNT ATT DRA BORT PLÅSTRET DÄR!

SOOOVMORGON!

ÅH så skönt det var att sova ut idag och vakna av sig själv, helt wuuunderbart!! Nu har jag läst en stund och tänkte nu sticka ner och äta lite frukost + ta min medicin innan jag pluggar en stund.

Sen är det dags för lite gymning på Westcoast med Carl, Ludde o Emelie sen får vi se vad som händer!

ciiaao

rauuwr

Blev ingen Kettlebell idag, buuhuuuu! Fan vad allt ska skita sig för mig... Så vad blev det istället? Jo, MATTE!!! Ja, Andrea..det är helt sant! Sofia pluggar matte, framgångsrikt också I might add!

Men nu tar jag en break från det för att ta en powerwalk och köpa lite fler pomelos, mina är redan slut!



Och...Ludde har gästbloggat här idag, kan ni gissa vilket inlägg han skrev?


KÄTÄLBÄLS

Honey I'm hoooome!
.
Lite segt att sluta 13,00 men sitta kvar i skolan "baraföratt" ända till 4? hahaha, men men, nu är det HELG! Jävlar vilken supersovmorgon jag ska ta i morgon, nice nice nice!
.
Har ni dragit på mig lite huvudvärk innan jag strax ska ner till gymmet för ett pass Kettlebells, det är nog bannemig det roligaste passet som går!
.
PUMP IT!

LUDVIG ÄR BÄST

Jag älskar honom, så jävla snygg å bra! 

FAAN !!

CARL ANAL OLAFSSON RUSSEL!
.
Det var en skärrad liten arabkvinna som jag idag mötte nere på stan tillsammans med ett gäng andra ovetande kvinnor.
.
MAN KAN JU FRÅGA SIG VARFÖR LINDA I MÅNDAGS FÅTT ETT SMS DÄR DET STOD FÖLJANDE:
.
Jag är kåt <3
.
Skickat...från MIN mobil!?!??!???!?!??!
.
ARRRGGGGGH TJOMMEFANSKAAAAP!
.
tillägg: Alla som fått lite märkliga sms under måndagen eller onsdagen, jag är OSKYLDIG! Skyll på Konkelbäret Carl eller Sofiiiiiiiis.

..Z..z..z..Z..Z..Z..z..z..Z..

Jag är så trött just nu att jag kanske dör...precis nu. Läste att folk som sett "Avatar" blir deprimerade och självmordsbenägna för att de hellre vill bo på Pandora. Hmm, jag tror jag är en av dem.
.
Nej faan på Pandora finns ju inga MCDONALDS RESTAURANGER!! 
.
Intervjun idag gick bra och han jag pratade var jättemysig och snäll mot mig, fiiiiiiiiiiiittifan var nervös jag var innan! Faan jag skakade som en naken julgran innan, men det släppte sen och nu väntar jag bara på svar som lär komma inom 2 veckor, spännande!

koncentration, var är du?

Idag är ingen bra pluggdag.. Ska iväg i eftermiddag till en anställningsintervju och nu börjar fjärilarna komma, jag som annars inte brukar bli nervös för sånna saker... Men det ska samtidigt bli hur kul som helst! Så håll alla tummar och tår och hårstrån för att jag lyckas knipa jobbet!
.
Efter intervjun blir det en liten shoppingtur på Torp eftersom jag ändå är där ute innan jag drar mig in mot stan igen för fika och tjatter med ett härligt gäng tjejer på Cactuz!
.
tjiiingpiiiing

12012010

haha vilken rolig sifferkombination det blev till rubriken med det är ju dagens datum!

Kom hem vid typ 4 efter en faktiskt helt okej dag i skolan, den gick överraskande fort! :D Dock slapp vi ju kemin vilket alltid är ett plus så jag, empo och ludde drog hem till mig istället för att rekordsnabbt se på Sweeney Todd innan b-språk, haha.

Fick även reda på vilka poäng jag fick på senaste spanska proven... ehhh, det var inte okej! HAHA, fy faan... tänk er att tal lika stort som mol (6,022*10^23) fast i negativ form... Det är hur många poäng jag fick.... kukelikuu nuu tänker jag satsa lite på språket alltså.. det är dags haha

Nej men nu ska jag springa bort till LIDL för att köpa pomelos eftersom det är den enda affären i stan som säljer dem..

pööss

sätt hjärnan på prov!



Åt vilket håll snurrar hon åt? 

vänster?<--->höger?

alive

och vem klarade hela skoldagen då? joo, jag för er som inte fattade det...hehehe

Kom hem nyss och vände mig mot spegeln i hallen... Faan..den är lite färgad så man brukar se lite brunare ut i den men vad som mötte mig i spegelbilden var ett fucking spöke?

Så idag, ja idag känner jag mig såhär:



...blek alltså!

grisar

Nog för att en gris är det nya populära husdjuret i Hollywood men faan asså, dom här GRISARNA (se bild 2) var dom som gav som SVININFLUENSA!! Herregud. Det var alltså därför den spreds så fort...hum..


hahahahha

back to school

Så sitter man i de bekanta lärolandskapen igen, allt är som det ska vara! 
.
Vi börjar om 5 minuter och sen får vi gå hur hela skoldan ska gå... JAG KOMMER DÖ! Hahah, har sovit 4 timmar i natt....wiiiho!
.
Lycka till idag alla andra studerande!

Städning is a good thing

Hahahah, asså det här är inte sant.... Har fått in några nya hyllor så jag håller på att städa och omorganisera i mitt rum. Öppnar en liten låda och där i låg 700:- hahha! Jag som trodde jag var überpank efter att jag köpt min stövlar, men ikke längre!

Fasen vad skönt!

FY FAAN



Kalla mig känslig men jäävlar vad jag grät när jag såg det här videoklippet. Usch usch usch!

Han är ute på en krabbåt, tjänar stora pengar på ett av världens farligaste jobb långt hemifrån när han får ett samtal om att hans yngre syster dött (vid ca 04,00 min in i klippet). "Usually long phone calls at sea are... usually not good"

Kan nog inte tänka mig något värre faktiskt...att förlora ett syskon.

NU SLUTAR VI TÄNKA PÅ DET, jävlar det var inget kul det här! Fy för Deadliest Catch!

Worst pies in London

Ååhå idag är min dag! Pluggar lite samtidigt som Sweeney Todd är på TV, bästa sättet att plugga! 
.
Andrea åkte vid 12 och sen dess har jag bara slappat men ska nu snart fixa frukost/lunch för sånt ska man tydligen äta haha. 
.
Iallafall, det Andrea snackade om tidigare när hon bloggade är att jag snodde hennes mobil och skickade massa random sms till folk och fick Pontus att tro att Andrea blivit blond och till Olle sa jag att hon vunnit en resa till Karibien så att jag, Andrea och han skulle åka första helgen i April..och han köpte det ! hahha!
.
Men det värsta var ju att jag tydligen tagit upp min dator mitt i natten och börjat chatta på msn? Vet inte om någon kommer ihåg att folk för en tid sedan klagade på att jag chattade om helt random saker mitt i natten, vid 4-5? Hursomhelst, det gjorde jag inatt med och Andrea såg mig! HAHHA!
.
Nörda i sömnen, känns bra!

Gästbloggare

Tjooo bitches! 
.
Idag är det Andrea som gästbloggar. Vi hade en mysig natt tillsammans som innehöll Sofia som "bråkade" med mina små vänner och att hon sedan vid halv fem när hon skulle föreställa sova loggade in på msn och började skriva med folk. Aja men alla vet att hon är som hon är. Nu sitter vi här i våra pj's och har fått en mockalatte av Stina. Mycket vänligt! Skall snart bege mig mot mitt tåg och ta mig hemåt. 
.
Puss & Kram

Andrea är snygg


My dog

Fasen vad jag är sugen på huuuund! Tänk en egen liten ullboll att gosa med och ta långa promenader med...
.
Och nu har jag kommit fram till precis vilken ras jag vill ha......
.
SCOTTISH DEERHOUND
.
.
.
.
.
.
I'm in love!

BIG FOOT IS COMING TO TOWN

Alltså, nej jag tror inte på det.. MEN JÄDRAR VAD OTÄCKT!
.
Storfot? :D
.
Dra mig baklänges, nu ska jag ut och rasta min kära vän Andrea, hon behöver bajsa. Nu blev hon arg på mig...nääää...
.
Hihihi, nej men vi ska ut och leta efter apmän i träden. DET är roligt!
.
Vad tror ni det är?

It's sooo our style

30 min innan vi ska åka får de för sig de inte kan längre, hahaha, det är så typiskt! Så nu försöker jag få tag på Carro och se om hon är sugen på en promenix, annars går jag nog iväg själv eller sticker iväg till gymmet.

Andrea kommer dock fortfarande hit i kväll, mys! :D

Dagens väder


Bättre bild på skorna




ÅH GUDARS

Vilken überfin dag det är idag utanför fönstret! Solen skiner och typ -20, känns som om vi bor i Afrika BIG time!

Idag är planen att åka ner till Göteborg först för att sedan fortsätta ner till Kungsbacka. Vad vi ska göra där? Om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt... Ska bli spännande att se vart brudarna för mig, haha.

Men nu får jag skynda mig, tåget går 12,09 och jag sitter i mitt sketastökiga rum och i bara t-shirt..

Tjiiing!

skyyype

åh vilken underbar uppfinning!
.
Sitter och pratar med Matilda och Maja   i "skypetelefonen" och chattar med Ludvig och Emelie i chatten. 
.
SKYYYPE!!

GANT

Pondus...aj aj! Plånboken gråter..krokodiltårar!! (Lacoste hehe)
.
GANT! Jag skrämmer mig själv... 
.
Bättre bild kommer, jag lovar! Men gaaah, I'm in loooove!

shoooopping

Jopp, idag blev det shopping efter läkarbesöket.... Typ 1400:- fattigare...yeeees!!!!

Och vad köpte jag?? Jo, 1 sak.... hihihi... Men det var faktisk rea med 30% så de skulle kostat 2000:- ist... Ett kap om jag får säga det själv!

Bilder kommer i nästa inlägg!

Morsning!

FREEDAG!
.
Och inte vilken fredag som helst..nej, utan fredagen som alla andra skolbarn går till skolan förutom vi ÖP:are som inte börjar förrens på måndag!! Awesomeness!!
.
En liten sjuk grejj som hände i natt är att jag faktiskt vaknade redan klockan 06 av en RÅ smärta i knät. Jag skämtar inte, aldrig haft så ont där förut. Inte en susning om vad det kan ha varit men det var inte skönt haha. Fick gå ner och dricka lite vatten och tvinga ner 2 "motvärkochfebertabletter" (glömt namnet på dessa) innan jag gick upp igen, hade ont i ca 30 min sen när det släppte somnade jag med en gång. Och nu är all smärta som begraven. 
.
Nu ska jag dock ut och gräva upp mammas bil och sedan (tillsammans med mamma då såklart) åka till Vårdcentralen för blodprover. Å hej vad kul!

Goa Uddevalla

JAG KOM HEM UTAN NÅGRA SOM HELST MISSÖDEN!

hahaha, slå det ni! Inga bilar, moppar, kulsprutor eller gravar kunde stoppa mig idag!

Hade de urmysigt hemma hos Emelie, skön och relaxad kväll med massor av skratt! Underbart! :D

Dagens minus är dock min facebookuppdatering som Carl skrev in.... Kanske lägger upp några printar på det sen, vem vet...


MUNKELAND

Tjoo sitter nu hemma hos Emelie som fyller åååår! Är här med Ludde o Carl som bägge två just nu sitter och klämmer på en tutte. Mogna wannabe köner! 

möörrn!

Gick precis upp, haha, sent? Men va fasen, jag fastnade att läsa i min bok så jag läste ut hela boken (jag började på den tidigare igår hehe) så jag släckte klockan 04,30 typ.


(det är 2 böcker i en, The Awakening och The Struggle)

Nu är jag uppe i allafall och ska springa bort till ICA och köpa schampoo för vårat är hel slut och sedan, eh ja, duscha innan jag drar ner på stan för lite smågrejjer som jag inte säger här än.

Och sen senare idag bär det av till munkedal och hem till EMELIE som idag fyller 17 år!!! Alla grattar hoppas jag? :O

hot hot hot hot

Oh gudars vilken snygging jag hittade bild på idag!



RAAAUUUWR!







mohahaha


desiiiiignbaaajs

alltså nu orkar jag inte längre.. Bilderna blev cp, man kan inte läsa kommentarer och, ja, massa.. men mina ryggar dör snart.... Och jag har bitit hål på läppen också hahaha... Jag ser ut som en anka just nu! :D

Kissies läppförstoringar, släng er i väggen! :D

hmm

varför skrev jag i inlägget innan detta att jag har bråttom?? Det har jag ju verkligen inte, haha, ska ju bara slappa hela dagen och sedan ikväll spela bowling med familjen.

Men men, idag ska jag byta design här på bloggen, spännande va! :D

goooood morgon!

åh detta måste vara en av de bästa dagarna på hela året!! Idag är hela kylskåpet fullt av rester från gårdagens middag, massa kalkon, hemmagjord glass, hemmagjorda knäckskålar, hallonsås, lax etc etc.

OJ är klockan redan halv 3!? Jävlar i byxan nu fick jag bråttom.. aja, hejdå alla hungriga magar! :D


The guests has arrived

Nu är fam Stridsberg #1 här och nu väntar vi bara på fam Stridsberg #2 sen ska vi hugga in på 10 kg kalkoooon!! Ska bli så jääkla gott, jag har banne mig fastat hela dagen för att göra stooort rum åt all mat vi nu ska käka.

Nej nu jädrar ska vi ner och äta lite pepparkakor till förrätt, hare! :D

blubb

Åh god morgon! Min läpp har spruckit på 3 ställen under natten och det gör så jääävla ont och har vi någon lipsyl här hemma? Nope! Uscha mig... Bra start på dagen! 
.
Idag var det planerat att Andrea skulle hem till mig men pga dessa underbara tåg som inte pallar snön så kan hon inte komma...wiie...not... Men men, jag får helt enkelt skala potatis istället och förbereda inför kvällens kalkonmiddag.... 
.
NU: glögg!!

bläää

Har typ läst en bok och städat hela dagen (och juste, jag har tagit en powernap varje halvtimme typ höhö) och det suger.
.
Men jag börjar bli frisk nu, gudars vad dålig jag var i morse men nu jävlar! 
.
Internet börjar också fungera, det har dampat hela dagen, försvunnit o kommit tillbaka, riktigt segt. Sitter nu och kollar på Star Wars haha, så dålig... Men men, har man tråkigt så har man.

Seven Drunken Nights

Titeln är lite random, titeln på låten som jag lyssnar på nu haha.

Jaja, tydligen så tror dom nu att jag har (h)järnbrist vilket leder till att jag då och då nästan tuppar av. Mamma försöker trycka i mig lever...ehh? Nej tack.

Nu ska jag ta en varm dusch och sedan förflytta mig tillbaka till soffan och följa Emelies kloka råd hihi

Tips?

Någon som har tips på hur man botar obotlig förkylning?

ALLT MOTTAGES HJÄRTLIGT!

Avatar


Såg denna igår med Carl, Ludvig och Emelie, jääädrar vad bra den är! Fasen vad jag vill se den igen, man vill bara tillbaka till Pandora, så sjukt vackert ställe.

Dock blev man ju nästan lite mordisk när man såg hur dumma människorna är, grrrrr... Idioter...

Hursom, har ni inte sett den, gör det NU!

det här suger något som inte är kul

Jag hatar mig själv just nu.
.
Har haft en riktig toppen dag och kunde för första dagen på länge verkligen känna mig lite friskare. Vad händer?
.
Jo....helt plötligt ligger jag ensam på en fucking grav i snön!?!??!
.
Tog ju min vanliga väg hem nu på kvällen, genom kyrkogården (går inte gärna på vägen, ofta massa fullisar där) och började känna mig riktigt krasslig, de gjorde ont att andas o huvudet kändes jättetungt. 
.
Så plötsligt så svartnar de framför ögonen på mig (blodtrycksfall...något som dessvärre drabbar långa personer.. :( ) och jag tappar balansen och ramlar åt höger, rakt över en snöhög (den var hård...typ stelnad snöhög med nysnö över...) och över på andra sidan... Ja, rakt på graven. Låg där nån minut, lite förvirrad, lite rädd, lite...cp... Sen fick jag ringa mamma och äta massa halstabletter som kunde hålla mig vaken hem.
.
Nu är jag hemma iallafall, de känns som om någon slagit mig i huvudet med en planka och kört upp och ner med ett taggig gren i min hals + lungor. Det är lika skönt som det låter.
.
Jaja, nu vet ni att jag lever, tyck synd om mig :(

where art thou?

Kom o tänka på ketchup igår när jag inte kunde somna... Är det någon som kommer ihåg den dära gula ketchupen man kunde köpa under en kort period?
.
VAD HÄNDE MED DEN!?!?
.
Åh, det var ju min favoritketchup under den korta, men åh så underbara period.. Varför tog dom bort den? Man blir ju lite ledsen..
.
saknar dig lilla gula ketchup (föreställ er ketchupen ovan som gul... eeehh ah)

MAAAAT

Jag är lite hungrig så här kommer bilder på maten vi käkade på nyår!! MUMMA!
.
Förrät #1 - Gratinerad hummer
.
Förrätt #2 - sallad och pilgrimsmusslor
.
Huvudrätt - tandorilax och couscous
.
Efterrätt - pannacotta och jordgubbssås till :D (glömde ta bild men typ såhär som under :D)
.
MUMS!!!!!! <3

TACK TOMTEN!!

Jag är nästan frisk!! Inte ett spår av feber och bara ont i halsen och snuvig näsa kvar, wiihooo!!!

Nu tänkte jag dricka lite skummad mjölk (5/6) med kaffe (1/6) och sällskapa mor och far med deras gäster, gudars... Här är huset aldrig tomt!

döv

Alltså som jag klagar.. Är fortfarande sjuk och lomhörd som tusan!! Vissa ljud hör jag inte alls, helt sjukt!

Åh vad jag vill bli frisk, det här suger...

krya på mig själv

Ennio Morricone

Alltså..min framtida man måste, MÅSTE, vara en kompositör!

Först och främst, se bara vad snygga dom är!! RAUWWR!

Danny Elfman


James Horner


Ennio Morricone


Inte bara snygga, de gör även så galet bra musik!!

Nu är jag kär i låten Ecstacy of Gold, en gammal stänkare som var med i Clintan filmen "The Ugly, The Good and The Bad".

Så vad gör man när man inte kan somna, jo man kastar ihop en liten snuttefilm med min lilla älskling (  =(  ) med den låten. Westernfeeling!


(höj volymen, låten är lååååååååg)

peace out

The Hangover

Nej lugna er, det är inte jag som är bakfull! Hihihih, nej nej, jag har precis sett klart på den filmen, så jäkla sjuk hahhaha, helt underbar!
.
Har ju typ filmmaraton idag och har sett Ice Age, en till film jag glömt namnet på (den sög) och då The Hangover och nu väntar 1-2 filmer till. Äre dagen efter nyår så är det!
.
Jag är feberfri iallafall, bara ont i halsen och snuvig näsa kvar att läka så är jag back on track!
.
Förresten, jag har hittills sagt/skrivit 2009 4 gg...(och 2011 en gång)...jag kommer inte lära mig!

2010?

GOD MORGON!!

nytt år, nya möjligheter!!

och Sofia har redan brutit 3 av sina nyårslöften... HAHAH!!!

Inte dricka sötdricka (jag tog mig en cider ca 10 min efter 12 slaget..)
Inte äta godis (det tog faktiskt hela 2 timmar innan det bröts!!)
Inte lägga sig för sent (gick inte och la mig förrens 4-5)

Ohh fuck!

Men jag resonerar såhär:

Gymmet är inte öppet idag så denna dagen räknas inte! Imorgon däremot...DÅ är det dags för förändring!

Nu ska jag gå ner och fixa varmchoklad till min lilla onda hals men gott nytt allihopa!

RSS 2.0