fly without wings

Efter att ha varit superhurtig hela veckan, varit ute och sprungit nästan varje dag så var idag planen ett ordentligt pass i paddocken med hästen och sen en springtur.
.
Fina Preston fick sig en jättemysig ridtur igår då vi red ut tillsammans med Sofi i solskenet, så jag hade på känn att han idag skulle vara på finfint humör. Så sant så, idag fick han verkligen grymt fint och kändes riktigt bra.
.
Eftersom Presten var så mjuk och fin så var jag inte helt uppmärksam på omgivningen vilket slutade i en ordentlig flygtur. Han må vara rolig och utmanande att rida samt superhärlig att pyssla med, men gudars vilken fegis han är, hahaha... Gjorde sitt vanliga panikryck vilket vanligtvis inte brukar kasta mig ur sadeln, men då vi hade en annan häst som liksom blockerade hans flyktväg blev han helt galen och nu sitter jag här med sjukt ont i rumpan, ländryggen och axlarna.
.
Tappade helt luften och kunde knappt prata eller andas men är man hästtjej så är man, så fångade in hästen igen och satt upp och fortsatte rida i dryga 15 minuter innan min rygg och rumpa började protestera allt för mycket.
.
Ska krypa ner i sängen nu och försöka sova, håll tummarna för att jag kan ligga ner, då sitta är omöjligt, hahaha.....
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0