A horse doesn't care how much you know until he knows how much you care.

Idag var det ett riktigt måndagsväder - kallt, stormvindar och spöregn. Åkte ut till stallet lite tidigare än vanligt för att rädda stackars lille Preston från ovädret och oj så tacksam han var. Mindre glad var han när vi skulle ut i vädret igen för att gå de lååånga 100m till ridhuset.

Han är fruktansvärt lättpåverkad av omgivningen, så idag låg alla nerverna på utsidan och jag kom knappt upp i sadeln innan han skulle fly från något osynligt monster.

Fick jobba länge med honom i skritt innan vi kunde ta oss ett varv runt spåret utan ett flyktförsök. Men sen, när han väl släpper spänningarna och börjar lyssna på piloten istället, då blir han så jäkla fin.

Avslutade passet när det gick som bäst, sedan sprang vi tillbaka till värmen och säkerheten i stallet. Givande pass iallafall, alltid lika kul när man under passets gång känner övergången från problemhäst till dressyrstjärna.

Två bilder från ett pass ifjol på fina P. Kommer sakna honom något enormt när jag flyttat till Tyskland (4 veckor kvar!!!)

Kommentarer
Postat av: RETARD RIDERS :@

Jag har skrivit ett inlägg om "NH-människor" och "vanligt hästfolk" på bloggen. Vart tog dem stora diskussionerna vägen egentligen? Tror att detta kan vara läsvärt, gå gärna in och kika :D//RR- en växande hästblogg.

2012-05-15 @ 08:47:19
URL: http://retardriders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0